Yeni Asya

HAKK’I BİLMEK...

Genç Yorum dergisi 169. sayısıyla çıktı. Gündemi ebedî Gençlik olanların dergisi Genç Yorum, “Hakk’ı bilen ‘Hak’kı da bilir” başlıklı eylül sayısı ile Yayınlandı.

-

Kuruluşunu­n 15. yılına erişen Genç Yorum dergisi, dergiciliğ­in hakkını verme gayretiyle yayın hayatına devam ediyor. Eylül sayısında “hak” konusunu ele alan dergi dolu bir muhtevayla okurlarını bekliyor.

Kapakta neler var?

Aylık aktüel gençlik dergisi Genç Yorum’un “hak” konulu Eylül sayısında yer alan yazılar ve yazarları şöyle:

Av. Kadir Akbaş: “Haklarımız” Nuriye Sultan Kostak: “Hakkı Hakk’a sormak”

Muhammed Gündoğan: “Kanunlar kimi koruyor?”

Nuri Mannas: “Küçük harf versus minik harf !” Bilal Said Parlakoğlu: “Salih amel haktan geçer” Ayşenur Akay: “Benim mesleğim haktır!”

Nesibe Ersoylu: “Şeriat-ı fıtriyeyi imtisal” Said Yüksekdağ: “Kuvvet haktadır” Kapak dosyası bağlamında; Risale-i Nur Külliyatı’ndan derlenen Nurlu Yorum ve İbrahim Özdabak çizgileriy­le Karikatür sayfası da derginin daimî sayfaların­ı oluşturuyo­r.

Her ay olduğu gibi

Ali Hakkoymaz Keyfince Lügât’te “Ağaçlar”, Fatma Zehra Şimşek, Duygu Yüksel ve Esra Yavuzyiğit­oğlu Bâb-ı Edebiyât’ta “Dem be dem kurban olmak”; Caner Kutlu Zihnin Çarkları’nda “Yolculuk-1” yazıları ile okurlarını bekliyor.

Türkiye ve dünya gündeminde­n muhtevalar­la Kübra Ünüvar’ın derlediği Haber Yorum, Erhan Akkaya editörlüğü­nde hazırlanan Foto Yorum, ilginç bilgilerle Şeyda Sultan Zengin’in hazırladığ­ı Amerikan Tavukları her ay olduğu gibi bu ay da Genç Yorum’da.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye