Yeni Asya

Üç golü atmam lâzımdı

-

ikinci yarıdaki oyunlarınd­an dolayı ekibini tebrik eden lucescu, “4-5 pozisyon vardı. Biraz aceleci olmasak, kolay top kaybetmese­k goller atabilirdi­k. Kalecileri zenit’te benim öğrencimdi, bugün harika bir maç çıkardı. Biz de inanılmaz 2 tane hata yaptık. ilk golde Şener itildi ama bu da tecrübedir tabi. ikinci golde de ekibime hiç ofsayt değil, oynayın dememe rağmen hakikaten aptalca bir gol yedik. Gelecek için ısrarla bu ekibin üzerinde duracağım. Çok fazla da oyuncu yok zaten. Bizim hedefimiz Avrupa Şampiyonas­ı’nın elemelerin­i kazanabile­cek bir ekip oluşturabi­lmek.”ifadesini kullandı. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçında Rusya’ya 2-1 mağlup olan A Millî Futbol Takımı’nın orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, “İsveç maçında varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. İnşallah ikinci maçta daha iyi performans gösteririz.” dedi. Çalhanoğlu, maçın ardından Rusya’nın çok güçlü ve fiziği iyi olan bir takım olduğunu, çok iyi bir Dünya kupasını geçirdiğin­i belirtti. Rakipleri karşısında oyuna iyi başlayamad­ıklarını ve kötü Trabzonspo­r Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’da Türkiye ile Rusya A millî futbol takımları arasında oynanan UEFA Uluslar B ligi 2. Grup maçıyla ilgili, “Biraz durgun gördüm millî takımı ancak millî heyecanın stadımızda yaşanması bizleri mutlu etti.” dedi. Ağaoğlu, ay-yıldızlı ekibin 2-1 kaybettiği müsabakanı­n ardından yaptığı açıklamada, uzun süre sonra Trabzon’da millî maç oynanmasın­ın herkesi mutlu ettiğini belirtti.

İKİNCİ GÜN SONUÇLARI

UEFA Uluslar ligi’nde ikinci gün karşılaşma­ları tamamlandı. UEFA’NıN millî takım düzeyindek­i yeni organizasy­onunun ikinci gününde 7 karşılaşma oynandı. UEFA Uluslar ligi’nin ikinci gün müsabakala­rında alınan sonuçlar şöyle:

A LİGİ

3. Grup: italya-polonya: ....... 1-1

B LİGİ

2. Grup: Türkiye-rusya: ....... 1-2

c LİGİ

1. Grup: Arnavutluk-israil: ...1-0

4. Grup: litvanya-sırbistan: .0-1 Romanya-karadağ: ............. 0-0

D LİGİ

3. Grup: Azerbaycan-kosova: ..0-0 Faroe Adaları-malta: ........... 3-1 goller yediklerin­i ifade eden Hakan Çalhanoğlu, “İkinci yarıya iyi başlamak istedik ve üç dakika sonra çok kötü bir gol yedik. Benim üç tane yüzde yüz gol şansım vardı. Onları atmam lâzımdı bunu tartışmaya hiç gerek yok. Bu seviyede bunları atmam lâzım. Bu maçı çabuk unutarak önümüzdeki maça bakacağız. İsveç maçında varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. İnşallah ikinci maçta daha iyi performans gösteririz.” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye