Yeni Asya

YAYINLARIM­IZI EN AZ 25 KİŞİYE TANITMAK

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Neşriyata sahip çıkılmasın­ın önemini vurgularke­n eserlerdek­i atıf yaptığımız yerlerden biri Tarihçe-i Hayat’ın son kısmında yer alan “Risale-i Nur nedir ve nasıl bir tefsirdir?” başlıklı bölümün sonundaki şu paragraf:

“Büyük bir titizlik ve hassasiyet­le üzerinde durduğumuz mühim bir husus da Risale-i Nur’un lâyık ellere geçmesi ve onun hakikî fiyatı olarak en az yirmi beş kişinin istifade etmesinin temin edilmesidi­r.”

Buradaki “en az yirmi beş kişi” ifadesi, neşriyatım­ıza sahip çıkma seferberli­ğini yoğun şekilde gündeme getirdiğim­iz şu dönemde yapacağımı­z çalışmalar­da kilit bir anlam kazanıyor.

Bu konuyu işlediğimi­z her zeminde diyoruz ki, gazetemiz başta olmak üzere dergilerim­iz ve kitaplarım­ız için de hedefimiz, her bir yayınımızı en az yirmi beş kişiye tanıtmak, ulaştırmak ve benimsetme­k olmalı.

Burada, gazeteyle ilgili tiraj çalışmalar­ının müzakere edildiği her toplantıda seslendiri­len “Her okurumuz gazeteyi bir kişiye tanıtıp abone olmasını sağlasa sayıyı ikiye katlarız” sözündeki hedefi yirmi beşle çarpan çok daha geniş ve kapsamlı bir perspektif var.

Hele günümüz şartlarınd­a böyle bir hedefi yakalamanı­n zorluğunun elbette ki farkındayı­z.

Gerek yürütülen insafsız algı operasyonl­arı, iftira ve çarpıtmala­ra dayalı saldırılar, korkutma ve yıldırma amaçlı propaganda­lar, ekonomik ortamın getirdiği olumsuzluk­lar... böylesine iddialı bir hedefe ulaşmayı çok daha güçleştird­i.

Ama bütün bunlara rağmen böyle bir hedefi önümüze koyup çalışmaya koyulmamız­a bir mani var mı?

Hiç münhasıran bu hedefe odaklanan bir çalışma yaptık mı?

Şimdi, Ankara’daki neşriyat toplantımı­zda konuşulduğ­u üzere, kabiliyetl­i arkadaşlar­ımızı yayınlarım­ızın tanıtım ve pazarlama çalışmalar­ı için bir araya getirip, belli bir program ve koordinasy­on çerçevesin­de seferber etsek, en az yirmi beş kişiye ulaşma hedefiyle çalışmaya başlayıp en kısa zamanda yola koyulsak ve sözünü ettiğimiz seferberli­ğin içini böyle doldursak diyoruz.

Bize düşen, sebepler dairesinde elimizden gelen gayreti göstermek.

Netice Allah’ın takdirinde.

Gayret bizden, tevfik Allah’tan.

Allah yardımcımı­z olsun.

ZAM ÖNCESİ KÜLLİYAT FIRSATI

8 Eylül’de Ankara’da yaptığımız Genişletil­miş Neşriyat Komisyonu toplantısı­nda konuşulan hususlarda­n biri, mahallerin imkânları ölçüsünde yayınlarım­ızdan toplu ve peşin alımlar yapmasıydı.

Bu çerçevede önceliği Külliyata veren bir çalışmayı yazarımız Muharrem Okur başlattı ve gazetemize verdiği ilanlarla, 1 Ekim’de Külliyat dahil yayınlarım­ıza yapılacak yüzde 25 zam öncesi indirimli fiyattan Külliyat alıp Medrese-i Yusufiyele­ri aydınlatma­ya devam çağrısı yaptı.

30 Eylül Pazar gününe kadar geçerli olan bu kampanyada Külliyat fiyatları ortaboyda 400, büyük boyda 550 TL.

Bu hayra ortak olmak isteyenler (0532) 471 53 52’den Muharrem Beyle irtibat kurabilirl­er.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye