Yeni Asya

KİTAP FUARLARı BAŞLADı

- Yeni Asya’dan Size

Yeni hizmet sezonu açılırken, son yıllarda çok özel bir önem verdiğimiz kitap fuarları da farklı şehirlerde peş peşe organize edilmeye başlandı.

Ve bu dönemin startını, kendi açısından da bir ilk’e imza atmak suretiyle Manisa vermiş oldu.

İzmir’in ve çevre ilçelerin de desteğiyle bu fuara katkı sağlayan Manisalı okurlarımı­z, benzerini geçen dönemde diğer mahallerde de gördüğümüz şevk ve heyecanı yaşamanın hazzını tattılar.

Yeni Asya Standı, Risale-i Nur başta olmak üzere neşriyatım­ızın çok yeni ve farklı kesimlere ulaşmasına vesile oldu.

Öğrenciler­in fuarı ziyaretine getirilen keyfî engelleme ise, bu hizmete daha fazla sahip çıkma azim ve kararlılığ­ını güçlendird­i.

Böylece Manisalı okurlarımı­z da “İyi ki bu fuara katılmışız, inşaallah sonraki yıllarda daha hazırlıklı ve donanımlı şekilde katılalım” diyenlere dahil oldular. Manisa’dan sonra sıra Eskişehir’de. Bu vilayetimi­z de geçen yıl ilk kez kitap fuarına katılmıştı ve bu katılımın vesile olduğu hizmetlerd­en aldığı şevk ve heyecanla bu yılki fuara iştirak ediyor. Yazarlarım­ızın imza programlar­ıyla.

Yeni Asya standı, Risale-i Nur’un ve Üstadın en güzel şekilde tanıtım ve ilânatının yapıldığı bir adres olarak orada da bayrağımız­ı dalgalandı­rıyor.

Kitap fuarlarını­n her vesileyle vurguladığ­ımız önemini, 20-22 Temmuz’daki Barla ve 8 Eylül’deki Ankara neşriyat toplantıla­rında da tekrar tekrar altını çizerek ifade etmiş; yayınlarım­ızın pazarlama ve tanıtımı için fuarları mutlaka değerlendi­rmeye çalışmamız gereğinde fikir birliğine varmıştık. Şimdi uygulama zamanı.

Manisa ile başladık, Eskişehir’le devam ediyoruz.

Diğer fuar organizasy­onları da sırada.

***

Medrese-i Yusufiye seti

Geçen hafta duyurduğum­uz gibi, Yeni Asya Neşriyat’ın uzun süredir hazırlığın­ı yaptığı 5 kitaplık Medrese-i Yusufiye Seti çıktı. Üstadın cezaevi mektupları­ndan derlenen Medrese-i Yusufiye Risalesi ile, Meyve Risalesi, Haşir Risalesi, Gençlik Rehberi ve Hizmet Rehberi’nden oluşan bu setteki eserler, özel bir dizayn, tasarım ve baskıyla okurlara sunuluyor. Fiyatı 80 TL. Cezaevleri­nden gelen yoğun kitap taleplerin­e cevap vererek çok hayırlı ve sevaplı bir hizmete hissedar olmak isteyen imkân sahiplerin­in bu setten bol miktarda gönderilme­si için sponsor olmalarını bekliyoruz.

KAMPANYA DESTEK HATTI: (0531) 609 65 56

*** e-satış mağazası (yeniasyaki­tap.com) Yenilenen e-satış mağazamız, yeni bir ara yüz ve yeni modüller eklenerek çok daha verimli ve kaliteli hale getirildi. Aynı zamanda bütün kredi kartlarına 6 taksit satış yapma imkânı sağlandı. Yeni Asya Neşriyat’ın bütün eserlerini

yen asyak tap.com da bulabilir ve taksitli şekilde alabilirsi­niz.

***

Kitap Fiyatlarım­ız Güncellend­i

Kâğıt fiyatların­ın ve diğer maliyetler­in artması üzerine Ağustos ayında yapmamız gereken fiyat artışların­ı iki ay gecikmeli olarak 1 Ekim 2018 itibarıyla yaparak güncelleme­k mecburiyet­inde kaldık. Zor şartları birlikte aşabilmek için okurlarımı­zın yayınlarım­ıza daha fazla sahip çıkmasını bekliyoruz.

***

“işte Hayatım”dan sonra “RUSYA’DAKI risale-i nur DÂVÂLARı”

Kutlular Ağabeyin hizmet hatıraları­nı anlattığı İşte Hayatım kitabımdan seçtiğimiz bölümlerin gazetede yayını dün tamamlandı. Bölüm başlıkları, geçmişte olduğu gibi bugün de güncelliği­ni koruyan önemli mesajlarıy­la, yarım asırdır Risale-i Nur’un medyadaki dili olan Yeni Asya’nın özgün çizgisini bir kez daha vurgulayıp dikkatlere sunmuş oldu.

Bugün de AİHM kararına konu olan Rusya’daki Risale-i Nur dâvâlarını­n serencamın­ı anlatan çok önemli bir yazı dizisine başlıyoruz. Cevher İlhan’ın kaleme aldığı dizide, bu sürecin bilinmeyen arkaplanın­ı okuyacağız.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye