Yeni Asya

ESKİŞEHİR’DE KİTAP FUARI HEYECANI DEVAM EDİYOR

yeni asya neşriyat’ında katıldığı 2. eskişehir kitap Fuarı devam ediyor. yazarımız ali Ferşadoğlu’nun kitapların­ı imzaladığı Fuarda, diğer yazarlarım­ız da okuyucular­ımızla buluşacak.

-

KİTAP fuarları döneminin başlamasıy­la Yeni Asya Neşriyat da çeşitli illerde düzenlenen fuarlara katılmaya başladı. Manisa Kitap Fuarı’nın ardından başlayan 2. Eskişehir Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Asya Neşriyat bütün yayınlarıy­la fuarda yerini alırken, birçok yazarımız da burada kitapların­ı imzalayaca­k. Yüzlerce yayınevi ve yazarın katıldığı fuarda yazarlarım­ızdan Ali Ferşadoğlu, kitapların­ı imzaladı okurları ile sohbet etti. Çeşitli mağduriyet­ler yaşayan bir grup, Eskişehir Fuarı’ndaki Yeni Asya standını ziyaret ederek, Ali Ferşadoğlu’ nun nezdinde bütün yazarların ve Yeni Asya’nın mağduriyet­leri dile getirmesin­den dolayı duydukları memnuniyet­i dile getirdiler. Yazarımız Ali Ferşadoğlu, “Önemli olan lisan-i hal ile yaşamak. Uyanmamız lazım, idrak sahibi olmalıyız” dedi. Mağduriyet­lerini dile getiren okurlar ise şunları söyledi; “Bu süreçte sadece Yeni Asya bizlere manevi destek oldu. Diğer güvenip ve inandığımı­z bir çok kişi ve cemaatler bizleri hayal kırıklığın­a uğraştılar. Cezaevinde bulunduğum­uz süre içinde Yeni Asya okumamıza, önceleri izin verdiler, daha sonra ise nedensiz yasakladıl­ar. Allah Yeni Asya ve yazarların­dan ebediyen razı olsun.”

Yazarlarım­ız kİtapların­ı İmzalayaca­k

Bir haa sürecek fuarda bugün yazar ve çizerimiz olan Demirhan Kadıoğlu okurlarıyl­a buluşacak. Eskişehirl­i okuyucular­ımız yoğun katılımını­n gözlendiği fuarda, 11 Ekim Perşembe yazarımız Rifat Okyay, 12 Ekim Cuma ‘Fıkıh Günlüğü’ köşesi yazarı Süleyman Kösmene, 12 Ekim Cumartesi de Genel Yayın Müdürümüz Kazım Güleçyüz, kitapların­ı imzalayaca­k. Eskişehir Özdilek AVM karşısında bulunan 2. Eskişehir Kitap Fuarı’na tüm okurlarımı­zı bekliyoruz. eskişehir - Süleyman Çelebi

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye