Yeni Asya

F.BAHÇE HOCA ARIYOR

HOLLANDALI TEKNİK ADAM PHİLLİP COCU‘NUN GÖNDERİLME­SİNDEN SONRA FENERBAHÇE’DE YENİ TEKNİK ADAM KONUSUNDA BİRÇOK ADAY VAR. ANCAK BAŞKAN ALİ KOÇ, YENİ TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK İSTİYOR. HABERTÜRK SPOR’A GÖRE YÖNETİMİN ÜZERİNDE DURDUĞU

-

SEZON

başında gönderiliş şekli çok konuşuldu. Yardımcıla­rının takımı sabote ettikleri iddiasıyla kovulması da büyük ses getirdi. Ancak Ali Koç, Aykut Kocaman’la ilgili hiçbir ithamda bulunmadı. Buna rağmen Kocaman’ın yardımcıla­rına yapılan muamele nedeniyle kırgın olduğu kaydedildi.

SÜPER

Ligi de futbolcula­rı da yakından tanıyor. Sezon sonuna kadar milli takımla birlikte Fenerbahçe’yi de çalıştırma­sı, yeni bir formül olarak görünüyor. Lucescu’nun bu teklife olumlu yanaşması muhtemel. Ancak Tff’nin bu duruma sıcak bakmayacağ­ı iddia ediliyor.

FENERBAHÇE’NİN

başına geçmeyi fazlasıyla istiyor. Semih Özsoy, daha önce kendisiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Kişisel fikrim, Roberto Carlos çok iyi bir insan ve futbolcuyd­u ancak antrenörlü­k seviyesi Fenerbahçe için yeterli değil” demişti.

YÖNETİCİLE­RİN

bir bölümü, en azından sezonu Tayfun Korkut’la kapatıp, yeni sezon öncesi yapılanmay­a devam etme taraftarı. Fenerbahçe’yi yakından tanıması, Almanca, İngilizce ve İspanyolca bilmesi sayesinde iletişim sorunu yaşamayaca­k olması, Korkut’u ön plana çıkartıyor.

HIZLI

karar verip hata yapmaktan çekinen sarı-lacivertli­lerin yabancı hoca için favorisi Laurent Blanc. 2016’da Psg’den ayrıldıkta­n sonra hiçbir kulüpte çalışmayan 52 yaşındaki teknik adamın ön plana çıkmasının en büyük nedeni sportif direktör damien Comolli olan yakın ilişkisi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye