Yeni Asya

Moralsİz g.saray kayserİ karşisinda

-

Galatasara­y,

Süper Lig’in 12. haftasında bugün deplasmand­a Kayserispo­r ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşma­yı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Süper Lig’de son 3 maçında iki beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Galatasara­y, topladığı 20 puanla 12. haftaya lider Medipol Başakşehir’in 4 puan gerisinde averajla 2. sırada girdi. Son 7 maçından bir galibiyet, bir beraberlik ve 5 yenilgiyle ayrılan Kayserispo­r ise 12 puan ve averajla 12. sırada bulunuyor. Galatasara­y’ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyon­u (TFF) Profesyone­l Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandır­ılan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcula­r Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues müsabakada görev yapamayaca­k.

TRABZON’DA ŞÖHRETLER Ve EFSANELER TURNUVASı 15-15 Berabere Sona ERDİ trabzon’da,

ortahisar Belediyesi tarafından şehit aileleri yararına “Şöhretler ve efsaneler Futbol Turnuvası” düzenlendi. Beşirli Çok amaçlı Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, ortahisar Belediye Başkanı ahmet Metin Genç, ilçe müdürleri, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Maçın hakemi alican Lakot’un başlama düdüğünü çalmasıyla birlikte eski futbolcula­r ve sinema sanatçılar­ı kıyasıya mücadeleye başladı. Trabzonspo­r’un eski futbolcula­rından ali Kemal Denizci ve Serdar Bali’nin teknik direktörlü­k yaptığı maç 60 dakika oynandı. Maçta 3 şehit çocuğu da futbol oynama şansı buldu. Şehit aileleri ve gaziler yararına oynanan dostluk maçı 15-15 berabere bitti.

 ?? Fotoğraf: Duygu avunduk-aa ?? Trabzon’da "Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası" na eski futbolcula­rdan Hami Mandıralı da katıldı.
Fotoğraf: Duygu avunduk-aa Trabzon’da "Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası" na eski futbolcula­rdan Hami Mandıralı da katıldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye