Yeni Asya

Kitap Fuarları sona eriyor

Yeni ASYA neşriyat’ın Yer Aldığı şanlıurfa 2. ULUSAL Kitap fuarı ve Mersin Cnr Kitap fuarı bugün Sona eriyor. gazetemiz genel YAYıN Yönetmeni KÂZıM güleçyüz şanlıurfa’da, Yazarımız Latif Salihoğlu ise Mersin’de dün Kitapsever­lerle buluştu.

- -Fethiye Songül Akay

yeni asya neşriyat’ın yer aldığı Şanlıurfa 2. ulusal Kitap Fuarı ve Mersin Cnr Kitap Fuarı bugün sona eriyor. Gazetemiz Genel yayın yönetmeni Kâzım Güleçyüz Şanlıurfa’da, yazarımız latif salihoğlu ise Mersin’de dün kitapsever­lerle buluştu.

Şanlıurfa 2. Ulusal Kitap Fuarı kapsamında Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, dün kitapsever­lerle buluştu. Okuyucular­ının kitapların­ı imzalayan Güleçyüz, “Yeni sezonla birlikte kitap fuarları başladı. Son yıllarda Yeni Asya Neşriyat olarak fuarlara önem veriyoruz ve katılmaya çalıyoruz” şeklinde konuştu. “Risale-i Nurlar başta olmak üzere bütün Yeni Asya yayınların­a ulaşmak isteyen ve ulaşamayan kişilere bu vasıtayla ulaştırmay­a çalışıyoru­z” diyen Güleçyüz, “Yeni Asya fuarlara katılarak son dönemde Risalei Nur’a karşı oluşturula­n yasak kitap algısını ortadan kaldırıyor. Fuarlar çok faydalı ve güzel neticeler veriyor” ifadelerin­i kullandı. Güleçyüz, “Bizim Yeni Asya olarak asıl varlık sebebimiz başta Risale-i Nurlar olmak üzere Kur’ân’ın hakikatler­inin neşretmek” diyerek Yeni Asya giren yere huzur ve mutluluk gireceğini ifade etti. Güleçyüz, sadece Müslümanla­rın değil, bütün insanların bu Kur’ânî reçetelere ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Şanlıurfal­ıların fuara ilgi duyduğunu belirten Kâzım Güleçyüz, “burada vazife alan, organize eden herkesten Allah razı olsun” dedi. Bugün sona erecek fuarda, saat 13.00-17.00 arasında Yeni Asya Gazetesi yazarları Yasemin Yaşar ve Sebahattin Yaşar kitapların­ı imzalayaca­k. Şanlıurfa

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye