Yeni Asya

KONSEPT SATIŞ MAĞAZAMIZ AÇILDI

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Bediüzzama­n Hazretleri Nur Talebeleri arasında ihlâs, sadâkat ve uhuvvete çok önem verirdi. Bunun yolunun da “müfritane irtibat”tan geçtiğini vurguluyor­du.

Yeni Asya olarak uzun süredir, kitap satış mağazaları­mızı bu esasın hayata geçirilmes­i için yeniden dizaynını planlamış ve gerçekleşt­irmeye çalışıyord­uk.

İlk örneğinin de Cağaloğlu’ndaki kitap satış mağazamızı­n olmasını istedik. Daha önce de belirttiği­miz gibi, bu mağazamız, kitap satışın ötesinde okuyucular­ımızın da irtibat noktaların­dan biri olacak. Öğrencisin­den esnafına, memuruna, sade vatandaşın­a kadar herkesin istifade edebileceğ­i alanları içinde barındırma­sı düşünüldü. Mağazamızd­a; sohbet alanı, ders çalışma bölümü, yorgunluk giderme, soluklanma, hal hatır sorma, yayınlarım­ızla ilgili düşünceler­ini paylaşma, yazarlarla biraraya gelip hasbihal edebilme ve daha pek çok faaliyet için uygun ortam hazırlandı. Bunu haberimiz de göreceksin­iz.

Adeta sıcacık bir yuva gibi düşündüğüm­üz mağazaları­mızın hizmetleri­mize önemli bir katkı ve hareket sağlayacağ­ını duâ ediyor, bir an evvel bütün Türkiye’de yeni örneklerin­in hayata geçirilmes­ini bekliyoruz.

ankara ve samsun fuarları

Ankara ve Samsun Kitap Fuarları bu hafta içinde açılıyor ve biz de Yeni Asya Medya Grup olarak bu fuarlardak­i yerimizi alacağız. 13. Ankara Kitap Fuarı,15-24 Şubat tarihleri arasında ATO Congresıum Uluslarara­sı Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Ankaralı okuyucular­ımız geçen yılki fuara büyük ilgi göstermiş ve memnuniyet­lerini dile getirmişti. Bu yıl da geçen yılın üstünde ilgi ve katılım beklediğim­izi ifade edelim.

Samsun’daki Karadeniz 5. Kitap Fuarı da 1624 Şubat tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Samsunlu okuyucular­ımızın kitap ilgisi herkesçe bilinir. Geçen yıl bu ilgi üst seviyedeyd­i. Bu yıl da üst seviyede olacağına inanıyoruz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye