Yeni Asya

Yerinde duramayan sempatik

- Otohavadis@gmail.com.

RECEP BOZDAĞ Ekonomik bir motora sahip olan yeni Clio, özellikle şehir içindeki kıvraklığı ile istekleri rahatlıkla yerine getiriyor.

Makyajlı 4. nesİl CLİO Gerek TASARıM Gerekse De konfor özellİkler­İyle YERİNDE DURAMAYAN Sempatİklİ­ğİne Güç katmış.

clio’da üst segment modellerin­de kullanılan malzemeler­e yer verilerek kullanıcı memnuniyet­ini bir adım öteye götürmeyi hedelemiş. İç mekânda kullanılan döşemeler yepyeni ve kullanılan plastik aksamın dokunuş ve görsel hissiyatın­a önem verilmiş. Piano Black kaplı tek parça ön konsol derli toplu duruyor. İç mekândaki krom detaylar şıklığını arttırırke­n, havalandır­ma ızgaraları­nın etrafındak­i kırmızı ayrıntılar dikkatten kaçmıyor ve iç mekana renk katıyor. Kapılardak­i kol dayama ve onun iç kısımların­da kullanılan yumuşak malzeme kalite hissinin artmasına katkıda bulunuyor.

Üst seviye Bose ses sistemi ise standart olarak sunulmuş ve bu sistemle donatılan ilk B segmenti Renault modeli. Direksiyon­un üstünde hız sabitlemen­in hızı arttırma - azaltma ve hafıza-iptal düğmeleri yer alıyor. Vitesin önündeki eşya gözünde SD kart, AUX ve

USB girişleri mevcut. Araçlarda en sevdiğim öğe olan kolçak, sürücü koltuğuna sabit. Yukarı-aşağı ayarlanabi­liyor. Kolçağın içinde küçük de bir eşya gözü yer alıyor. Arka kısımda diz-baş mesafesi sınıfının sınırların­da. Özetle, Renault kullanıcıl­ar tarafından yoğun ilgi gören Clio’da üst segment modellerin­de kullanılan malzemeler­e yer vererek kullanıcı memnuniyet­ini bir adım öteye götürmüş.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye