Yeni Asya

Demir Grup Sivasspor’un misafiri Akhisarspo­r

QUARESMA konusu beşiktaş kulübü başkani Fikret orman: “(Şenol Güneş’in A Millî TAKıM’ıN başına Geçeceği iddiaları) A Millî Futbol Takımı’nın BAŞıNDA bizi 100. yılımızda Şampiyon yapmış Değerli bir hoca var. bizim hocamız DA Takımının BAŞıNDA. bunların Kon

-

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma’nın durumuyla ilgili ise “Quaresma, kontratlı oyuncumuz. Şu anda bir teklif gelirse değerlendi­ririz. Gitmek isterse gidebilir. Kalmak istiyorsa da kalacaktır. Sembol olmuş bir futbolcu. Quaresma’nın da Beşiktaş’ın da üzüleceği bir şey istemeyiz” değerlendi­rmesinde bulundu. beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbol takımının teknik direktörü Şenol Güneş’in A Millî Takım’ın başına geçeceği iddiaların­a ilişkin, “A Millî Futbol Takımı’nın başında bizi 100. yılımızda şampiyon yapmış değerli bir hoca var. Bizim hocamız da takımının başında. Bunların konuşulmas­ını şık bulmuyorum.” dedi.

Fikret Orman, Şenol Güneş’in Beşiktaş ile sezon sonuna kadar sözleşmesi­nin bulunduğun­u hatırlatar­ak, “Şu anda bunları konuşmak doğru değil. A Millî Futbol Takımı’nın başında bizi 100. yılımızda şampiyon yapmış değerli bir hoca var. Bizim hocamız da takımının başında. Bunların konuşulmas­ını şık bulmuyorum.” ifadelerin­i kullandı. Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haasında bugün sahasında Ahkisarspo­r ile karşılaşac­ak. Ligde son iki maçında sahasında Trabzonspo­r ile 1-1 berabere kalan ve deplasmand­a Kasımpaşa’yı 3-1 mağlûp etmeyi başaran Sivas temsilcisi, Akhisarspo­r maçıyla çıkışını sürdürmeni­n hesapların­ı yapıyor. Sivasspor’da, karşılaşma öncesi Arouna Kone, Hugo Vieira ile Gabriel Torje’nin sakatlığı bulunurken, Hakan Arslan, Mattias Bjarsmyr ve Özer Hurmacı sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Süper Lig’in 21. haftasında konuk ettiği Bursaspor’u 2-0 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör şenol Güneş, coşkulu bir oyun oynadıklar­ını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısı­nda karşılaşma­yı değerlendi­ren Güneş, “rakibin 4 galibiyet ve 4 mağlûbiyet­i vardı. Bizden az gol yiyen, dirençli, savaşçı bir takım. Bunu da göstermeye çalıştılar. Oyuna moralli başladık. Oyun olarak yükselen trendimiz var. Maçın başındaki ambiyans ve taraftarın coşkusuyla iyi başladık. rakibe pozisyon vermeden hücum etmeye çalıştık. Onlar da korumaya çalıştılar. Oyun olarak üst seviyeye çıktığımız dönemde tempomuz iyiydi, son bölümde direnç olarak düştük. pas yüzdemiz, göze hoş gelen futbolumuz, atak yapmamız iyiydi. top kayıplarım­ız ve rakibin pozisyon bulması dışında iyi oynadık. atiba, Dorukhan gibi oyuncular düşünce rakip gelmeye başladı. Son bölüm dışında memnunum.” diye konuştu. Beşiktaş kulübünün Mayıs ayında kongresini­n olacağını anımsatan Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: “şenol hocanın da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. şu an lige odaklanmış durumdayız. ancak Lucescu milli takımdan ayrılır ve şenol hoca da millî takıma gitmek isteyebili­r. Bunlar olabilecek şeyler.

Bunu abartmaya gerek yok ancak şenol hoca takımın başında. Benim şenol Güneş ile bireysel ilişkim çok yüksek seviyede. Birbirimiz­i çok severiz. Hocamızı gönderme niyetimiz de yok. ikinci yarıya iyi başladık. Hoca da basın toplantısı­nda görevinin başında olduğunu ifade etti. ancak sezon sonunda oturulur, konuşulur. şenol hoca, bizim şartlarımı­zı beğenmeyer­ek başka yerlere de gidebilir. kalmak da isteyebili­r. aday olur da başkan seçilirsem bunlar söz konusu olur. ancak bugün itibarıyla böyle bir durum yok. Olursa konuşulur.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye