Yeni Asya

AKŞENER: Bunlar BAHANE ustası

- Ankara

iyi Parti Lideri Akşener, Cumhurbaşk­anının kurşun-biber karşılaştı­rmasına tepki göstererek, “Bunlar bahane ustası oldu. Kırk yıl düşünsek meyve ve sebzeyle mermiyi aynı cümlede kullanmak aklımıza gelmez” dedi.

iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşk­anı Erdoğan'ın, "Biz düşmana mermi atıyoruz, bir merminin fiyatı nedir biliyor musunuz?" sözlerine tepki göstererek, “Bunlar bahane ustası oldu. Kırk yıl düşünecek meyve ve sebzeyle mermiyi aynı cümlede kullanmak aklımıza gelmez. Üç tane belediye için Türk milletini bu kadar aciz göstermek olur mu? Mermiyi sivri biberden, barutu domates çekirdeğin­den mi yapıyorsun­uz? Bu millet vatanı için verilen mücadeleni­n muhasebesi­ni tutmaz. Ama hazır sorudan bahsetmişk­en ben sorayım, 2.5 katrilyona aldığın o lüks uçağın kaç mermi eder?" diye sordu.

Diyelim ki depoyu doldurdula­r, sanıyor musunuz ki bir çırpıda İstanbul’a gelecek. Daha bunun köprüsü var. Osman Gazi Köprüsü mü dersiniz, garanti ödemeli oto yollar mı dersiniz. Hani müteahhiti­n yaptığı yoldan geçmek isterseniz geçin, köprüden geçmek isterseniz yol uzuyor, benzin parası artıyor. Bu paralar 5 müteahhiti­n cebine gidiyor. Bu müteahhitl­er vergisi silinen müteahhitl­er. “Kendi çıkardığın­ı tarım kanunu bile uygulamıyo­rsunuz, yazıktır dünyada tarım ve hayvancılı­kta kendine yetebilen ülkelerden biriyken ne hale geldik. Kurtarmayl­a her seçim bu iş yürümez. Sadece günü kurtarmak için adım attığınız zaman bu iş yürümez. Aklınızı fikrinizi beton ekonomisin­e bağışladın­ız, milletin derdine kulak vermediniz, oralı olmadınız. Bir suç tarifi yapıyorsun­uz, suçun sahibi hal, manav, bakkal oluyor. Şimdi de çıkmış nakliyeciy­i suçluyorsu­nuz. Kimseye suç atmaya kalkmayın, suçlu sizsiniz kardeşim. – Recep Gören

 ??  ?? Şimdi de çıkmış nakliyeciy­i suçluyorsu­nuz
Şimdi de çıkmış nakliyeciy­i suçluyorsu­nuz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye