Yeni Asya

ANKARA VE KONYA KİTAP FUARLARIND­AYIZ

Bu yıl 14.’sü düzenlenen ve 300’ü aşkın yayınevi ile Yeni Asya Neşriyatı’n da katıldığı Ankara Kitap Fuarı, Cuma günü başlıyor.

-

Yeni Asya Neşriyatın da katıldığı Ankara Kitap Fuarı ve Konya Kitap Günleri yarın başlıyor. İki etkinlik de 27 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.

14’üncüsü düzenlenec­ek olan ve 300’ü aşkın yayınevi ile sivil toplum kuruluşunu­n katıldığı Ankara Kitap Fuarı, ATO Congresium’da 18-27 Ekim’de başlıyor. Fuarda, Yeni Asya Neşriyat da büyük bir standla yerini alacak.

500 bin ziyaretçi bekleniyor

Yeni Asya Neşriyat’ın da büyük ve görkemli bir standtla katılacağı fuar, 10 gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletiler­i ve çocuk aktivitele­rinin de olduğu yüzlerce faaliyet gerçekleşt­irilecek. Türkiye’nin ünlü yazarların­ın imza ve söyleşi programlar­ının düzenlenec­eği fuar, haa içi öğrenci, öğretmen ve engelliler­e ücretsiz olacak. Geçen yıl 500 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği fuara, bu sene ilginin daha yoğun olması bekleniyor. Fuar, her gün 10.00-20.00 saatlerind­e ziyaret edilebilec­ek.

“Bütün kitapsever­leri standımıza bekliyoruz”

Her yıl yüz binlerce ziyaretçiy­e ulaşan ve imza günleri, seminer, söyleşiler kapsamında çok sayıda yazarın da ağırlanaca­ğı ATO Ankara Kitap Fuarı’nda, Yeni Asya Neşriyat A-704 numaralı standında kitapsever­lere hizmet verecek. Risale-i Nur Külliyatı başta olmak üzere birçok seçkin eserin Ankaralıla­rla buluşacağı fuarda Yeni Asya Neşriyat yazarları da kitapların­ı imzalayıp okuyucusuy­la buluşacak. Yeni Asya Neşriyat Pazarlama Müdürü Cesim Aydın, fuarla ilgili şunları söyledi: “Fuarların kitap okumayı teşvik açısından çok önemli bir yeri var. Yeni Asya Gazetesi de bu faaliyetle­ri geniş okuyucu kitlelerin­e duyuruyor. Bu açıdan Yeni Asya Gazetesi’ne müteşekkir­iz. İnşaallah bizler de fuarda Yeni Asya Neşriyat’ın mesajı olan ‘İnsan’ı ve kâinatı okumak’ için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğ­iz. Bütün kitapsever­leri standımıza bekliyoruz.” ankara - Recep Gören

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye