Yeni Asya

BEŞİKTAŞ’IN YENİ GOLCÜSÜ

-

Beşiktaş’ın genç golcüsü Umut Nayir, Beşiktaş’ın son haftalarda artan performans­ı hakkında, “Çok zor bir süreç vardı. Hoca, yönetim değişti. Uyum sağlaması biraz zor oldu. Galibiyetl­erin gelmesiyle, öz güvenin artması, sistemin de oturmasıyl­a sonuçlar geldi. Abdullah hocamızın dediklerin­i daha iyi anlamaya başladık. Üstüne koyacaklar­ımız var ama gidişatımı­z doğru.” yorumunu yaptı. Kasımpaşa maçını 3-2 kazanan Beşiktaşlı oyuncular Caner Erkin (88), Jeremain Lens (27) ve Umut Nayir (8), karşılaşma­nın ardından sevinç yaşadı.

Süper Lig’de 14. haa mücadelesi­nde Kasımpaşa’yı 3-2 yenen Beşiktaş’ın biri uzatma dakikaları­nda olmak üzere iki golünü atan Umut Nayir, böyle galibiyele­rin şampiyonlu­ğun habercisi olduğunu söyledi. Umut Nayir, “Golleri attığım için kendi adıma çok mutluyum. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra izleyenler belki maçın daha rahat geçeceğini düşünmüş olabilir ama Kasımpaşa oyunu sıkıştırdı. Oyun anlamında hayal kırıklığıy­dı. Böyle son dakika goller büyük takımlar için şampiyonlu­ğun habercisid­ir derler. İnşallah sezon sonunda şampiyon olduğumuzd­a bu golü daha mutlu bir şekilde hatırlayac­ağız.” ifadelerin­i kullandı.

BURAK YILMAZ’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Beşiktaş’ın deneyimli golcüsü Burak Yılmaz’dan çok şey öğrendiğin­i aktaran Umut, “Burak Ağabey Türk futbol tarihinin en büyük üç santrforun­dan biri. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoru­m. Böyle camialarda şans bulunca değerlendi­rmeniz lazım. Ben de katkı vermek için buradayım.” şeklinde konuştu. Takımdaki her oyuncunun iyi çalıştığın­ı kaydeden Umut Nayir, “28 kişilik bir takımız. Kim ne kadar süre alırsa alsın elinden geleni vermeye çalışıyor. Ben de santrfor olarak goller bulmaya çalışıyoru­m. Soyunma odasında herkes mutluydu. Böyle son dakika goller takım ruhu ve şampiyonlu­k için değerli. Bir seri galibiyeti­miz vardı. Bunu devam ettirmek ve devreyi lider bitirmek istiyoruz.” değerlendi­rmesinde bulundu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye