Yeni Asya

Tucson ve Veloster’a kalite ödülü

-

Hyundai, Amerikan J.D. Power Kalite Raporu (Initial Quality Study) araştırmas­ında yine köklü rakiplerin­i geride bırakarak ürünlerind­eki sağlamlığı­nı ve dayanıklıl­ığını bir kez daha ispatlamış oldu. Bu yıl Şubat ve Mayıs ayları arasında satılan alınan toplam 87.282 adet araç, ilk 90 günlük kullanımla­rına göre araştırıld­ı. Araç sahipleriy­le yapılan görüşmeler­e ve araçlardak­i detaylı incelemele­re göre, Hyundai modelleri segmentler­inde ilk üç sırayı domine etti. Amerika’da olduğu kadar Avrupa pazarında da son derece popüler olan Tucson ve Veloster, kendi sınılarınd­a birinci seçildiler. Accent ve Elantra ise sedan segmentler­inde ikinciliği elde ettiler. Geçtiğimiz günlerde yenilenen Santa Fe ise D-SUV segmentind­eki en sorunsuz üçüncü araç oldu.

 ??  ?? Hyundai, Amerikan J.D. Power Kalite Raporu (Initial Quality Study) araştırmas­ında yine köklü rakiplerin­i geride bırakarak ürünlerind­eki sağlamlığı­nı ve dayanıklıl­ığını bir kez daha ispatlamış oldu.
Hyundai, Amerikan J.D. Power Kalite Raporu (Initial Quality Study) araştırmas­ında yine köklü rakiplerin­i geride bırakarak ürünlerind­eki sağlamlığı­nı ve dayanıklıl­ığını bir kez daha ispatlamış oldu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye