Yeni Asya

Çin Süper Ligi 25 Temmuz’da başlıyor

-

Kovİd-19 salgını nedeniyle ertelenen Çin Süper Ligi'nin 25 Temmuz'da başlayacağ­ı duyuruldu. Çin Futbol Federasyon­undan yapılan açıklamada, salgın sebebiyle 22 Şubat'taki sezon açılışı ertelenen ligin 25 Temmuz'da start alacağı belirtildi. Maçlarınsu­zhou ve Dalian şehirlerin­de oynanacağı kaydedilir­ken, müsabakala­ra seyirci alınıp alınmayaca­ğı konusunda ise bilgi verilmedi. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirü­s nedeniyle ülkede 83 bin 534 kişi hastalığa yakalanırk­en, 4 bin 634 kişi de hayatını kaybetti.

ERTUĞRUL SAĞLAM MEŞALE YAKTI

 ??  ?? TFF 2. Lig ekiplerind­en Yılport Samsunspor'un 55. kuruluş yıl dönümü kutlamalar­ı, Nuri Asan Tesisleri'nde saat 20.55'te havai fişek gösterisi ile başladı. Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve taraftarla­r, daha sonra meşale yaktı.
TFF 2. Lig ekiplerind­en Yılport Samsunspor'un 55. kuruluş yıl dönümü kutlamalar­ı, Nuri Asan Tesisleri'nde saat 20.55'te havai fişek gösterisi ile başladı. Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve taraftarla­r, daha sonra meşale yaktı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye