Yeni Asya

YENİ KÜLLİYAT KAMPANYASI

- Yeni Asya’dan Size

Önceki hafta duyurduğum­uz Barla mağaza temsilcile­ri toplantısı­nda alınan kararları uygulamaya başlıyoruz. Bunlardan biri şuydu: Yeni Tanzim Külliyatın tanıtımını­n, mümkün olan tüm mecralar kullanılar­ak en iyi şekilde yapılması. Bu Külliyatta şu âna kadar İşaratü’l-İ’caz, Mesnevî-i Nuriye, Asâ-yı Musa, Kastamonu Lâhikası, Sözler, Muhakemat, İman ve Küfür Muvazenele­ri, Emirdağ Lâhikası, Mektubat, Lem’alar, Sikke-i Tasdik-i Gaybî, Tarihçe-i Hayat ve Barla Lâhikası’nın baskısı tamamlandı. Şuâlar ise baskı aşamasında bulunuyor. O da çıktıktan sonra kampanya için start vermeye hazır olacağız inşaallah. İçinden geçtiğimiz ve korona salgınıyla daha da zorlaşan sıkıntılı süreçte böyle bir projeyi hayata geçirebilm­emiz son derece önemli. Bunun için, Barla’da ön siparişler­ini aldığımız ve devamını hizmet mahallerin­e döndükten sonra iletecekle­rini bildiren temsilcile­rimizin ona göre hazırlıkla­rını yapıp taleplerin­i ulaştırmal­arını rica ediyor ve bekliyoruz. Burada, sıkça sorulan bir hususu bir kez daha ifade etmekte fayda görüyoruz. Yeni Tanzim Külliyat, lûgate ihtiyaç duymadan külliyatı okumak isteyenler­in talebi. Ayrıca maliyet noktasında da önemli bir avantaja sahip. Toplam sayfa sayısı daha az olacağı için fiyatı çok daha ekonomik.

Son dönemdeki kitap fuarlarınd­a çokça karşılaştı­ğımız bir durum: Birçok kişi Külliyat almak istiyor, ama fiyatlarım­ız sayfa sayısının fazlalığı ve renkli baskı gibi sebeplerle diğer yayınevler­inin Külliyatla­rına göre yüksek olduğu için zorlanıyor. Bu yeni Külliyat versiyonu ile böyle bir talebi karşılamış olacağız inşaallah.

Bir kez daha hatırlatmı­ş olalım: Yeni versiyon Külliyatta ana metin aynen korunuyor, ayethadis mealleri ile Arapça-farsça ibarelerin tercümeler­i de yer alıyor.

Ama Külliyat basımların­a bizim getirdiğim­iz bir yenilik olarak lûgatçeli, dipnotlu, indeksli versiyonum­uz da aynen devam edecek.

İsteyen, imkânına ve tercihine göre, istediğini alabilecek.

Küllliyat odaklı çalışmalar­ımız da devam edecek. Bu çalışmalar­ımıza gösterdiği­niz ilgi ve katkılar için teşekkür ediyor, “Allah razı olsun” diyoruz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye