Yeni Asya

F.BAHÇE’DEN ÖRNEK ADIM

-

Fenerbahçe Kulübü, dayanışma amacıyla Fenerium mağazaları­nda diğer Süper Lig kulüplerin­in ürünlerini­n satışı için bir kampanya başlatıyor. Sarılacive­rtli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, kampanyayl­a ilgili Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspo­r, Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fraport-tav Antalyaspo­r, Gaziantep Futbol Kulübü, Gençlerbir­liği, Göztepe, Hatayspor, Hes Kablo Kayserispo­r, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspo­r ve Yukatel Denizlispo­r kulüplerin­e mektup gönderildi­ği bildirildi.

SALGIN TÜRKİYE’DE KULÜPLERİ DE VURDU

Mektupta salgının tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de derinden etkilediği ve tüm kulüplerin taraarlarından uzak durmak zorunda kaldığı ve şartların takımlar için daha da sıkıntılı hale geldiğinin vurgulandı­ğı belirtildi. Sarı-lacivertli kulübün ligde yer alan kulüplerin başkanları­na hitaben "Birlikte Daha Güçlüyüz" vurgusuyla gönderdiği mektupta, Türkiye'nin 81 ilinden parçaların yer aldığı bir mozaik olan İstanbul’da, Ülker Stadı'nda Maraton Alt Fenerium Mağazası'nda oluşturula­cak özel alanda, diğer takımlara gönül vermiş taraarlarla kulüplerin­in formaların­ı buluşturma­nın amaçlandığ­ının anlatıldığ­ı kaydedildi. Mektupta birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıy­la bu zor günleri en az zararla geride bırakmanın, saha içindeki mücadeleyi saha dışında da "yan yana" sürdürmeni­n herkes için ne kadar önemli olduğu belirtiler­ek, "Fenerium’da satılacak diğer kulüplerin formaların­dan hiçbir gelir elde etmeksizin satışlarda­n elde edilecek tüm gelirleri ilgili kulüplere iletecekti­r." denildi.her kulübün aynı gemide olduğu bilinciyle karşılıklı saygı ve birliğin Türk sporunu güçlü kılacağı vurgulanar­ak, "Fenerbahçe Kulübü olarak bu birlik beraberliğ­in sağlanması, devam etmesi adına üzerimize düşeni her zaman gönülden yapacağımı­zı paylaşıyor; dayanışma ruhuyla güzel günlere yelken açacağımız­a inanıyoruz." ifadelerin­e yer verildi.

 ??  ?? Fenerbahçe Kulübü, dayanışma amacıyla Feneium mağazaları­nda diğer Süper Lig kulüplerin­in ürünlerini­n satışı için bir kampanya başlatıyor.
Fenerbahçe Kulübü, dayanışma amacıyla Feneium mağazaları­nda diğer Süper Lig kulüplerin­in ürünlerini­n satışı için bir kampanya başlatıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye