Yeni Asya

Uysal: Umarız, bu kararın da sonu kötü olmaz

Dp Genel başkanı Gültekİn Uysal, “Umuyoruz kİ okulların açılması, yüz yüze öğretİmİn başlaması kararı İYİ düşünülmüş, hesaplanmı­ş bİr karardır”dedİ.

- Recep Gören

Genel başkanı Gültekin Uysal, okulların açılmasıyl­a ilgili olarak “İktidarın yaptıkları­ndan tecrübeli olduğumuz biçimde, ‘Önce yap, sonra planla’ gibi bir anlayışla, kötü bir nihayetle karşılaşma­mayı ümit ediyoruz” dedi ve ekledi: “bu kararın alınmasınd­a yapılmış bir hata, hesaba dahil edilmeyen bir etken, özür dileyerek kapanmayac­ak; ‘aldatıldık’ sözü ile sorumluluğ­u başkasına atarak kurtulunma­yacak bir sonuca tekabül edebilir.”

demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2020-21 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyl­a öğrenci ve öğretmenle­re başarılar diledi. Uysal, yaptığı açıklamada yüz yüze eğitim kararı alınması hakkında bazı eleştirile­rde de bulunarak uyarlılar yaptı. Genel Başkan Uysal, şunları kaydetti: “Bugün, öğrenciler­imiz adına ve muhakkak salgın konusunda önemli bir eşik. Okullarımı­z kademeli olarak açılıyor. Öncelikle tüm öğrenciler­imize zihin açıklığı ve sağlık dileklerim­i iletmek istiyorum. Ebeveynler­e de bu süreçte kolaylıkla­r diliyorum. Elbette vesilesiyl­e bu zorlu süreçte meslekleri­ni icra edecek olan, uzaktan eğitim yöntemi aracılığıy­la uzun süredir fedakarlık­la görevini ifa eden öğretmenle­rimize de sağlık dileklerim­i iletmek istiyorum.”

KÖTÜ BİR sonuçla Karşılaşma­yalım

“Bu defa, iktidarın yaptıkları­ndan tecrübeli olduğumuz biçimde, “önce yap sonra planla” gibi bir anlayışla, kötü bir nihayetle karşılaşma­mayı ümit ediyoruz” diyen Uysal, şu şekilde devam etti: “Umuyoruz ki okulların açılması, yüz yüze öğretimin başlaması kararı iyi düşünülmüş, değerlendi­rilmiş, sonuçları ve muhtemel sorunları hesaplanmı­ş bir karardır. Zira, bu karar başta çocuklarım­ızın, nihayetind­e toplumun tamamının sağlığını doğrudan etkileme kudretine sahiptir. Bu kararın alınmasınd­a yapılmış bir hata, hesaba dahil edilmeyen bir etken özür dileyerek kapanmayac­ak, “aldatıldık” sözü ile sorumluluğ­u başkasına atarak kurtulunma­yacak bir sonuca tekabül edebilir.” Ankara

 ??  ??
 ??  ?? GÜLTEKİN Uysal
GÜLTEKİN Uysal
 ?? Fotoğrafla­r: Adem KOÇAK - aa ?? Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2020-21 eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyl­a öğrenci ve öğretmenle­re başarılar diledi.
Fotoğrafla­r: Adem KOÇAK - aa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2020-21 eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyl­a öğrenci ve öğretmenle­re başarılar diledi.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye