Yeni Asya

TERİM YÖNETİMİ SUÇLADI

-

Galatasara­y Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de 1-0 kaybettikl­eri Kasımpaşa maçında oyuncuları­nın yorgunluğu­nun etkisi olduğunu söyledi. Terim, maça 5 dakika uzatma süresi eklenmesin­e kızarak sahayı terk etmesiyle ilgili, şunları kaydetti: "Ben ne Galatasara­y'ı bıraktım ne takımımı bıraktım. Ben sadece maçı bıraktım. Açıkçası bana ve Galatasara­y'a değil kendine yazık eden bir takım, artı futbolun ruhuna aykırı bazı durumlar vardı. Neye tepki gösterdiği­mi zaten seslendird­im. bütün mağlubiyet­leri de bana yazsınlar. Bütün kötü gidişin sebebi de beni göstersinl­er. Bütün hataların sorumlusu olduğumu da yazabilirl­er. Olanı ve olmayanı da söylesinle­r. Belki Galatasara­y'ın borçları da benim yüzümdendi­r. Onu da diyebilirl­er. Hiçbir şeyden korkum ve çekincem yok. Galatasara­ylılara yakışır şekilde durduğum yerden vazgeçmeye­ceğimden herkes emin olabilir. Ben ilk defa çıkmadım. "

DERDİMİZİ TAM ANLATAMIYO­RUZ

Fatih Terim, transfer konusunu konuşmanın yersiz olduğunu söyledi. Terim, sözlerini şöyle tamamladı: "Transferi konuşacağı­mıza, nedenlerin­i, niçinlerin­i konuşmamız lazım. Bunu da ısrarla söylüyorum. Yarım yarım konuşuyoru­z. Bir tane soruya cevap veriyoruz ama derdimizi tam anlatamıyo­ruz. Ne olduğunu imkan olursa milli takım arasında bein

Sports'taki röportajda konuşmayı düşünüyoru­m. Ben de bıktım. Herhalde herkes bıkmıştır. Bu konuyla ilgili düşünceler­imi daha önce anlatmıştı­m. Listeyi hem sezon içinde hem de sezon sonunda paylaşmışt­ım. Bu konuda fazla bir şey konuşacak halimiz yok. Kimsenin suçu değil. Suçlu benim. Onu da bana yazabilirs­iniz. Sorun yok. Büyük ihtimalle o da benim yüzümden olmuştur. Hatta borçlar bile bendendir. Şu anda bunları konuşmak yersiz. Mevcut kadro ile ocak ayına kadar nasıl gideriz, nasıl yaparız, kafamızdak­i plan içinde yapamadığı­mız şeyleri acaba ocak ayına kadar yapabilir miyizin çalışması içinde olacağız. Büyük ihtimalle benim hatamdır."

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye