Yeni Asya

AVCI: BEŞİKTAŞ’TAN TEK KURUŞ TAZMİNAT ALMADıM

-

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'nın avukatı Sami Dinç, kulübün 29 Ocak 2020 tarihinden bu yana fesih sonrasında­ki döneme ilişkin olarak müvekkilin­e hiçbir ücret ödemediğin­i açıkladı. Dinç yaptığı açıklamada, uzun zamandır kamuoyunu meşgul eden, başta Beşiktaş Kulübü yöneticile­rince olmak üzere çeşitli mecralarda birçok kişi tarafından dillendiri­len ve hukuksal hiçbir dayanağı olmayan "Abdullah Avcı takım bulana kadar Beşiktaş'tan maaş almaya devam ediyor" konusuyla ilgili müvekkili adına açıklama ihtiyacını­n doğduğunu belirterek, "Müvekkil teknik adamın Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni transferi Rachid Ghezzal, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendi­rerek takıma katılmak istediğini söyledi. Ghezzal, transferi öncesi hafif bir sakatlık sorunu yaşadığını belirterek, "Bu milli ara bana iyi geldi. Leicester City'den kalma ufak bir problemim vardı, o da geçti. Bu süreyi ilaç gibi değerlendi­riyorum. Arayı iyi çalışarak geçirmek istiyorum." dedi. Beşiktaş'a transfer olmanın da mutluluğun­u yaşadığını kaydeden Ghezzal, "Daha önce burada oynayan arkadaşlar­ımdan da fikirler aldım.

ile olan hizmet sözleşmesi, 29 Ocak 2020 tarihinde Beşiktaş tarafından tek taralı olarak feshedilmi­ştir. Böyle bir fesih halinde ilgili hizmet sözleşmesi­nin hitamı tarihi olan 31.05.2022’ye kadar tüm ücretlerin tazminat olarak müvekkil teknik adama derhal ödenmesi gerektiği ilgili hizmet sözleşmesi­nde açık ve net bir şekilde belirtilmi­ştir." ifadelerin­i kullandı. Avukat Sami Dinç, "Müvekkil teknik adamın işine son verildiği 29.01.2020 tarihinden bu yana fesih sonrasında­ki döneme ilişkin olarak Beşiktaş tarafından müvekkil teknik adama hiçbir ücret ödenmemişt­ir" diye konuştu.

Burada olmak güzel. Ben de en kısa sürede takım arkadaşlar­ıma destek vereceğim." diye konuştu. Olympique Lyon formasıyla 2016-2017'de UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesi­nde Beşiktaş'a karşı forma giyen Ghezzal, taraarlar konusunda ise "Atmosfer beni çok etkilemişt­i. O an yaşadığım duygu yoğunluğu, taraarların desteği benim buraya gelmem konusunda karar vermemde etkili oldu. Umarım bir an önce tekrar taraarlar stada döner ve onlardan gereken desteği alırız." ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? Rachid Ghezzal
Rachid Ghezzal
 ??  ?? Abdullah Avcı
Abdullah Avcı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye