Yeni Asya

İLGİ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLE­R

-

Eylül’de başlayıp yoğun talep üzerine 15 Ekim’e kadar uzatılan Yeni Tanzim Büyük Boy Külliyat Kampanyamı­z sona erdi. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu siyasî ve malî kriz ortamına rağmen başarılı bir kampanya süreci yaşadık.

“Herkes okusun diye” sloganıyla yürütülen kampanyada yeni Külliyatım­ız çok uygun şartlarda okuyucular­ımıza ulaştı. Bir ay gibi kısa bir sürede ulaştığımı­z rakamlar, bu ilgi ve desteğin göstergesi idi.

İhlâs Risalesi’nde ifade edildiği gibi, bu başarının ardında ekip ruhu ve bunun gereği olarak çarkların birbiriyle uyumlu çalışması yatıyor.

Muhteva hazırlığın­ı titizlikle yapan neşriyat birimimizd­en idareye, pazarlama ve satıştan sevkiyata, kampanyanı­n duyurulmas­ı için yoğun gayret gösteren yazıişleri ekibine, sosyal medya birimimize; billboard afişleriyl­e destek veren Düzce, Nevşehir, Kütahya, Şanlıurfa, Trabzon, Konya-ereğli ve Ermenek okurlarımı­za; mağaza, bayi ve temsilcili­klerimize kadar bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkür ediyor, alkışlıyor­uz.

İhlâs ve tesanüd manalarıyl­a hizmetine devam eden bir şahs-ı manevînin mensupları olarak, bundan sonra da böyle daha nice şevk verici hizmet hamlesine hep birlikte imza atacağız inşaallah. Dövizdeki hareketlil­iğe ve piyasalard­aki belirsizli­ğe rağmen, kampanya sonrasında da Külliyat versiyonla­rımıza cazip fiyat avantajlar­ıyla ulaşabilec­eğinizi hatırlatal­ım.

ASPAŞ BAYİİ ve +1 GAZETE

Basılı gazetede elden dağıtım sistemini yaygınlaşt­ırmanın önemi hepimizin malûmu. Şartlar da bizi buna zorluyor.

Bunun alt yapısını hazırlamam­ız ve öncelikle her mahalde bir ASPAŞ abone bayii açmamız gerekiyor.

Yine Barla toplantısı­nda alınan karar istikameti­nde, “+1 gazete” sloganıyla ve imkânı olan her abonenin bir gazete daha almasını öngören kampanyamı­za da hız vereceğiz.

E-GAZETE KAMPANYASI

E-gazete için “12 ay abone olan herkese +1 ay bizden” kampanyası da daha önce belirttiği­miz gibi 1 Kasım’da başlayacak.

TAKVİM

Bediüzzama­n ve Yeni Asya 2021 takvimleri­miz özenle hazırlandı ve şu anda baskı aşamasında. Ay sonunda mağaza ve temsilcili­klerimize gönderilme­si planlanıyo­r.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye