Yeni Asya

KADIKÖY’DE DERBİ GÜNÜ

Süper lİg'İn 10. haftasında derbİ heyecanı yaşanacak. fenerbahçe İle beşİktaş bugün karşılaşac­ak. ülker stadı'nda saat 19.00’de başlayacak Mücadeleyİ genç hakem tugay kaan numanoğlu yönetecek.

-

süper Lig'in 10. haası derbi mücadelesi­ne sahne olacak.fenerbahçe ile Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma­yı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Süper Lig'de 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alan sarı-lacivertli takım, 20 puanla ikinci sırada bulunuyor. Fenerbahçe rakip fileleri 17 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Bu sezonki lig maçlarında rakiplerin­i 4 kez konuk eden sarı-lacivertli ekip, 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 7 puan toplayabil­di. Ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle 13 puan elde eden siyah-beyazlı ekip ise 7. sırada yer alıyor. Oynadığı 8 maçta 13 gol kaydeden Beşiktaş 14 de gol yedi.siyahbeyaz­lı ekip 4 deplasman maçında ikişer galibiyet ve yenilgiyle 6 puan elde etti.

FENERBAHÇE'DE 6 Eksİk var

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine 6 oyuncusund­an yoksun çıkacak. Sakatlıkla­rı bulunan Harun Tekin, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Mbwana Samatta ile hasta Sinan Gümüş ve Enner Valencia Beşiktaş derbisinde forma giyemeyece­k.öte yandan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, derbide kart görmesi durumunda Yukatel Denizlispo­r deplasmanı­nda takımını yalnız bırakacak.

Beşİktaş savunmada sıkıntılı

Beşiktaş bu sezon savunmadak­i sıkıntılar­ıyla dikkati çekiyor. Oynadığı 8 maçta 14 gol yiyen Beşiktaş, sadece Yeni Malatyaspo­r karşısında gole izin vermedi. Kaleci Ersin Destanoğlu kırmızı, Dorukhan Toköz ise sarı kart cezası nedeniyle derbi maçta görev alamayacak. Gaziantep FK maçında kırmızı kart gören Ersin, Medipol Başakşehir maçının yanı sıra Fenerbahçe mücadelesi­nde de takımını yalnız bırakacak. Medipol Başakşehir maçında gördüğü sarı kartla bu sezon dördüncü kez aynı durumu yaşayan Dorukhan da derbide forma giyemeyece­k. Ersin'in yokluğunda Medipol Başakşehir maçında kalede görev alan Utku Yuvakuran'ın derbi maçta da görev alması bekleniyor.

 ??  ?? Fenerbahçe, ligde kalan 9 haftada sadece 1 kez mağlup oldu ve son mücadelesi­nde deplasmand­a Gençlerbir­liği'ni 5-1 yenmeyi başardı. Teknik Direktör Erol Bulut'un öğrenciler­i, haftanın en önemli mücadelesi öncesinde 20 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor. Süper Ligde bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle 13 puan topladı.
Fenerbahçe, ligde kalan 9 haftada sadece 1 kez mağlup oldu ve son mücadelesi­nde deplasmand­a Gençlerbir­liği'ni 5-1 yenmeyi başardı. Teknik Direktör Erol Bulut'un öğrenciler­i, haftanın en önemli mücadelesi öncesinde 20 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor. Süper Ligde bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle 13 puan topladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye