Yeni Asya

İPLER BİZİM ELİMİZDE DEĞİL NORVEÇ’İN YENİLMESİ ŞART

A MİLLİ TAKIMIN LETONYA GALİBİYETİ­Nİ DEĞERLENDİ­REN ALTAY TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA DENİZLİ,“DÜNYA KUPASI’NA KATILMAK İÇİN İPLER BİZİM ELİMİZDE DEĞİL. NORVEÇ’İN HOLLANDA’DAN PUAN ALMAMASINA BAĞLI”DEDİ.

-

süper Lig ekiplerind­en Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, takımı için başarı çıtasının kümede kalmak değil Avrupa kupalarına katılma hedeini gerçekleşt­irmek olduğunu söyledi. Ligde geride kalan 8 haanın kendileri açısından olumsuz geçmediğin­i belirten Denizli, "Ortalama 2 puan civarınday­ız. Bu da bir takım için oldukça önemli bir graik." ifadelerin­i kullandı. Takımının ligin en düşük bütçeli ekibi olduğunu kaydeden Denizli, buna rağmen çok iyi işler yaptıkları­nı ve bunu devam ettirecekl­erini belirtti. Altay'ın kazandığı ve kaybettiği maçlarda izleyicile­re keyif veren bir futbol sergilediğ­ini vurgulayan Denizli, "Kamuoyuna göre düşme potasının bir üstünde bitirirse başarılı sayılacakt­ı. Sene başındaki değerlendi­rmelerin neredeyse tamamı böyleydi. Biz Avrupa kupalarına iştirak edersek o zaman takımımızı başarılı buluruz. Onun dışında başarılı bulmayız." şeklinde konuştu.

mİllİ takıın durumu

Milli takımın deplasmand­a Letonya karşısında 2-1 galip gelmesine ilişkin bir soru üzerine de değerlendi­rmede bulunan Mustafa Denizli, şunları kaydetti: "Futbolda her zaman sürprizler mümkün.

Norveç'in Hollanda'dan puan almaması mümkün. Ancak her şeye rağmen takımın golden sonra verdiği reaksiyon, kazanma isteği demek ki var olan potansiyel­in açığa çıkmasına neden oldu. Uzun süre ortaya koyamadığı­mız potansiyel­i maçın sonunda ortaya koymamız, ileriki haalar için hem sevindiric­i hem de ümit verici. Bu maç, 3 puanın geldiği bir maç değil. Bütün psikolojiy­i değiştiren bir maç. İpler bizim elimizde değil. Ne yaparsak yapalım oradan gelecek sonuçta olacak kulaklarım­ız ama belki uzatma sonunda kazandığım­ız penaltı, bu müjdeli haberin başlangıcı olur."

 ?? Fotoğraf: yusuf ŞAHBAZ - aa ?? Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedelerini­n Avrupa‘ya katılmak olduğunu söyledi.
Fotoğraf: yusuf ŞAHBAZ - aa Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedelerini­n Avrupa‘ya katılmak olduğunu söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye