Yeni Asya

GENÇLERE KUCAK AÇIYOR

BEŞİKTAŞ ASBAŞKANI EMRE KOCADAĞ, LİGİN 2. YARISINDA ALTYAPIDAN GELEN GENÇLERE KADRODA YER VERİLECEĞİ­Nİ BELİRTEREK, “EMİRHAN İLKHAN, DEMİR EGE, EMİRHAN DELİBAŞ, KEREM KALAFAT A TAKIMDA YER ALACAK” DEDİ.

-

Süper Lig'de 20. haasında, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın asbaşkanı Emre Kocadağ, "İlk golde Josef'e yapılan bir faul var. Maalesef VAR her zaman olduğu gibi bizim aleyhimize olan pozisyonla­rı bu seferde es geçmiş oldu." diyerek hakem yönetimini eleştirdi. Bu sezon istedikler­i noktada olmadığına işaret eden Kocadağ, şunları söyledi: "Transfer sezonu geliyor. Bence bizim iyi transferle­rimiz var. Hatta yaptık diyebiliri­z. Emirhan İlkhan, Demir Ege, Emirhan Delibaş, Kerem Kalafat Uşakspor'dan geliyor. Uşakspor'a ve belediye başkanına teşekkür ediyoruz. Emanet olarak gönderdiği­miz oyunculara bir şeyler katarak geri gönderiyor­lar. Devre arasında oyuncumuzu geri çağırıyoru­z. Serdar var. İsmini unuttuğum bir çok oyuncu ikinci yarı daha fazla süre alacak. Gençleşme öz kaynak politikası­nın bugün itibariyle meyveleri ortaya çıkmaya başladı. Bu oyuncuları­mız, katkı alamadığım­ız yabancılar belki de Alex en büyük transferle­rimiz olacak." Kocadağ, Önder Karaveli ile ilgili bir soruya, şöyle cevap verdi:

Bu gençler BİZİM İçİn BİR kupa

"Önder hocamız şu an için devam ediyor. Önemli olan ortaya koyacağımı­z strateji ve politika. Biz bunu geçen sene itibariyle başlatmışt­ık. Rakiplerim­iz kupalara hasretken biz bugün üç kupalı Beşiktaş'ı konuşuyoru­z. Milyon Avrolar gençleşme yapılaşma anlamında harcanırke­n biz hem üç kupayı alırken çok fazla para harcamadık. Bu sene kiralık ve boşta oyuncularl­a, genç oyuncular ile başladık. Beşiktaş için alınmış kupalar ne kadar önemliyse öz kaynak üzerinden çıkarıp A milli takıma kadar yükselttiğ­imiz Rıdvan, Ersin olsun, bu gençlerimi­z de bizim için birer kupa. Beşiktaş camiası her zaman böyle bakmıştır. Sahadakile­rin hepsi Beşiktaş'a mal olacak çocuklar. Bu çocuklar bizim için birer kupa. Önder hoca bu stratejiye uyuyor, devam ediyor. Yine bizim stratejimi­ze uyacak bir hocayla yollarımız­ı birleştire­biliriz. Bu hocalarımı­z Alt yapıda Mehmet hocamız, Önder hocamız, Halim hocamız zaten sistemin içindeler ve devam edecekler." Kocadağ, kadroda düşünülmey­en yabancı oyuncularl­a ilgili, "Adem Lahiç ve N'sakala ile yolları ayırmak için sene başından itibaren mücadelemi­zi yapıyoruz. Talipliler çıkarsa Beşiktaş'ın şartlarına uyan noktada olursa yolları ayırmak istiyoruz." dedi.

 ?? Fotoğraf: Hakan Burak altunöz - aa ?? çaykur rizespor önünde bir penaltı yaptırıp, bir de gol atan genç emirhan İlkhan futboluyla göz doldurdu.
Fotoğraf: Hakan Burak altunöz - aa çaykur rizespor önünde bir penaltı yaptırıp, bir de gol atan genç emirhan İlkhan futboluyla göz doldurdu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye