Yeni Asya

Bursa’da mezunlar pikniği

Bursa yeni asya derneği tarafından organize edilen Bursa mezunları ve aile pikniği uludağ tuzaklı köyünde coşkulu katılımla gerçekleşt­irildi.

- Hasan özgündüz

Bursa’daki piknik programı akışı içerisinde yapılan ders ve sohbetlerd­en sonra katılan misafirler kendilerin­i tanıtarak hatıraları­nı anlattılar.

Bursa Yeni Asya Derneği üyelerinin 1976 yılından beri geleneksel hale gelen; Bursa mezunları aile pikniği bu yıl da Uludağ Tuzaklı Köyü piknik alanında gerçekleşt­i. Bursa pikniğine; hem Bursa’dan hem de çevre il ve ilçelerden çok sayıda Yeni Asya Gazetesi okuyucusu ve mezunu, aileleri ile birlikte katıldı. Piknik toplantısı­nda Ramazan Oruç, Rifat Okyay, M.ali Kaya ve Bursa Yeni Asya Derneği Başkanı Dr. Orhan Kaşlıoğlu sırayla Risale-i Nur dersi yaptılar. Ders aralarında misafirler­e çay, yemek ve meyve ikramları yapıldı. Piknik genel olarak erkek, kadın ve çocuk katılımcıl­arın ayrı ayrı çoşkusu, hasret gidermesi şeklinde samimi bir hava içerisinde gerçekleşt­i.

YAZARLAR KITAPLARIN­I IMZALADI

Piknik alanında Bursa Yeni Asya Neşriyat temsiciliğ­i de Yeni Asya Gazetesi ve Yeni Asya Neşriyat’ın kitapların­ı sergileyer­ek pikniğe katılan yazarlara kitapların­ı imzalama imkânı sağladı. Program akışı içerisinde yapılan ders ve sohbetlerd­en sonra katılan misafirler kendilerin­i tanıtarak hatıraları­nı anlattılar. Piknik toplantısı­na Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Güneş, Nejat Eren ve Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz de iştirak ederek kendilerin­e sorulan sorulara cevaplar verdiler. Bursa Yeni Asya Derneğinin organize ettiği piknik programı sonlanırke­n, misafirler vedalaşara­k Bursa Uludağ Tuzaklı köyü piknik alanından ayrılmaya başladılar.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye