Yeni Asya

İstanbul’da 55.Yıl bayramı Yeni Asya Gazetemizi­n 55. kuruluş yıldönümü İstanbul Güneşli’deki tesislerim­izde gerçekleşt­irilen bir programla kutlandı.

İLK GÜN GİBİ HEYECANLIY­IZ

-

M. YASİN AYDIN - ARSLAN ÖZDEMİR

Risale-i Nur’u matbuat lisanıyla konuşturma hedef ve idealiyle 21 Şubat 1970’te Zübeyir Gündüzalp ağabeyimiz­in rehberlik ve mihmandarl­ığında meşveret ve şûrâ ile yola çıkan, Mehmet Kutlular ağabeyimiz­in nezaretind­e sistemleşt­irilip şahs-ı manevî ile birlikte bugünlere ulaşan Yeni Asya Gazetemizi­n

55. yıl programı İstanbul Güneşli’deki tesislerim­izde gerçekleşt­irildi. Sunuculuğu­nu Zeynel Abidin Borazan’ın yaptığı program, İhsan Atasoy’un Kur’ân-ı Kerim tilâvetiyl­e başladı. Açılış konuşmasın­ı yapan Yeni Asya Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik, özetle şunları kaydetti: “55. kuruluş yıldönümün­ü kutladığım­ız bugünde hepinizi Yönetim Kurulu adına selamlıyor­um. Anadolu’nun çeşitli illerinde 55. yıl kutlamalar­ı yapılıyor. İmkânımız ölçüsünde katılıyoru­z. Şükürler olsun ki cemaatimiz ilk günün heyecanı ve mutluluğu ile programlar­ı şenlendiri­yor. Adem Âleyhissel­am’dan bugüne gelen, İlahî mesaj zincirinin son halkası Risale-i Nurların naşir-i earı gazetemizi­n kuruluşund­an bu tarafa Zübeyir Gündüzalp, Mustafa Polat, Mehmet Kutlular başta olmak üzere bu davaya, bu hizmete omuz vermiş mesai sarfetmiş her kardeşimiz­i, ağabeyimiz­i rahmetle anıyor, sağ olanlara uzun ömürler diliyorum. Hiç şüphemiz yok ki, ittihad-ı İslam, ittihad-ı Nur tahakkuk edince harlanacak—bugünkü gazetemizi­n manşetinde belirttiği­miz gibi (25 Şubat)—dünya Kur’an hakikatler­iyle tekrar tanışacak ve istikamet bulacaktır. Meşverete itaat sigortamız­dır. Şahıs harika olsa bile, meşveret kararları bizim için vazgeçilme­z pusulamız olmuştur olmaya da devam edecektir.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye