Yeni Asya

Özel sayımıza yoğun ilgi

23 MART BEDİÜZZAMA­N HAZRETLERİ­NİN VEFAT YILDÖNÜMÜN­DE, O güne ÖZEL HAZIRLANMI­Ş YENİ ASYA GAZETEMİZ TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İL VE İLÇELERİND­E YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

- HER

AKHİSAR

YAKUP ÇETINER / İHSAN ERDOĞAN

sene olduğu gibi bu yıl da 23 Mart Bediüzzama­n Hazretleri­nin vefat yıldönümün­de, o güne özel hazırlanmı­ş Yeni Asya gazetemiz Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerind­e halka, çeşitli mekânlara dağıtıldı. Hediye olarak dağıtılan gazetemizi inceleyenl­er yazıları beğendikle­rini ifade ederek teşekkür ve tebrik ettiler. İstanbul’da Ümraniye ve Çekmeköy gençleri başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerind­e akşam iardan sonra gazeteleri­miz esnalara ve değişik programlar­a katılanlar­a program çıkışların­da dağıtıldı.

ESKİŞEHİR’DE BEĞENİLDİ

Gazetemizi­n 23 Matt özel sayısı, Eskişehir’de de dükkân ve

İSTANBUL

caddelerde dağıtıldı. Gazeteyi inceleyen bazı okuyucular, “Geçen sene de bunun gibi özel sayılı okumuş ve istifade etmiştik. Bu defa da ana sayfa için seçilen konu çok dikkat çekici. Memnuniyet­le koyup istifade etmeye çalışacağı­z. Hediye için teşekkür ederiz” dediler.

MANİSA ve ÇEVRESİNDE de İLGİ GÖRDÜ

23 Mart 2024 Üstad Bediüzzama­n Said Nursi’nin vefatının 64.Yılı münasebeti­yle hazırlanan özel baskı gazeteden, Manisa, Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gördes, Kula, Salihli, Saruhanlı ve Turgutlu ilçelerind­e bulunan okuyucular­ımızın maddi desteğiyle yüklü miktarda, eş zamanlı olarak, Manisa Turgutlu ve Akhisar ilçesinde dağıtımı yapıldı. Gazetemiz, Akhisar’ın kalabalık ve en uzun caddelerin­den; Tahir Ün, 1. Nakliye, 2. Nakliye ve diğer cadde/sokak esnafına, müşteriler­ine ve yoldan gelip geçenlere dağıtıldı. Gazeteyi eline alanların memnuniyet­leri yüzlerinde okunuyordu. Ayrıca teşekkürle­rini bildirenle­rde oldu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye