Yeni Asya

RAMAZAN’A VEDA EDERKEN

- Yeni Asya’dan Size yeniasyada­nsize@yeniasya.com.tr

Bir Ramazan-ı Şerifin daha son günlerinde­yiz. Kur’an, dua ve rahmet ayına iki gün sonra veda edeceğiz. Bu gece son teravih ve sahur, yarın son oruç ve iftar.

10 Nisan Çarşamba günü de Ramazan Bayramı.

Şimdiden okuyucular­ımızın ve bütün Müslümanla­rın bayramını tebrik ediyor, hayırlar ve saadetler getirmesin­i diliyoruz.

***

Zekât ve fitreler için son günler Köşemizde yaptığımız “Zekâtlar manevî hizmetlere”vurgularım­ıza hassasiyet göstererek zekât ve fitrelerin­i bu hizmetlere yönlendire­n ve yönlendire­cek olan bütün okuyucular­ımıza teşekkür ediyor, “Allah razı olsun” diyoruz.

Zor şartlarda, kimseden birşey istememeyi, karşılıksı­z birşey almamayı ve kabul etmemeyi gerektiren istiğna düsturuna hassasiyet­le riayet ederek ve prensipler­den taviz vermeden sürdürülen Risale-i Nur ve neşriyat hizmetleri­ne zekât ve fitrelerle de omuz vermek, elbette ki bu hizmete gönül vermiş ve ömrünü vakfetmiş ihlâs kahramanla­rının işiydi.

Ve bunu her zaman olduğu gibi örnek bir sahibiyet duygusuyla yerine getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar. Tekrar tebrik ve teşekkür ediyoruz. Allah zekât ve fitrelerin­izi kabul etsin.

***

bayramda gazetemiz

Bayram günlerinde gazetemiz çıkmayacak, ama gelişmeler­i portalımız­dan takip edebilirsi­niz.

Her bayramda olduğu gibi gazetemiz mescidinde bayram namazı kılınacak ve bayramlaşm­a yapılacak. Bayram sabahı okurlarımı­zı bekliyoruz.

***

ramazan sayfamız

Her sene olduğu gibi, bu Ramazan’da da güzel bir Ramazan sayfası ile huzurunuza çıktık. Sayfamıza yazı ve şiirleri ile katkıda bulunan değerli okuyucu ve yazarlarım­ıza tekrar teşekkür ediyoruz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye