Yeni Asya

İzmİr fuarı’na hazırız yeni asya Neşriyat, 19 Nisan 2024’de açılacak izmir kitap Fuarı’na katılıyor. 28 Nisan’a kadar süerecek Fuar basmane’deki kültürpark’ta Gerçekleşe­cek.

-

salih sütçüoğlu

YENI Asya Neşriyat, 19 Nisan 2024’de açılacak İzmir Kitap Fuarına katılıyor. Yeni Asya İzmir Temsilcili­ği, Fuar Temsilcisi Abülbasir Şeker, fuar ile alakalı soruları cevaplandı­rdı.

19 NISAN ILE 28 NISAN TARIHLERI ARASıNDA YAPıLACAK IZKITAP-IZMIR KITAP FUARI HAKKıNDA BILGI VERIR MISINIZ?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğin­de İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 19-28 Nisan 2024 tarihleri arasında yeşillikle­r içindeki Basmane’deki Kültürpark’ta kitapsever­lerle buluşuyor. On gün süre ile devam edecek. Girişin ücretsiz olacağı İZKİTAPFES­T, saat 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilec­ek. 350’ye yakın yayınevi, 50’ye yakın sahaf ile onlarca kurumun katılacağı İzkitapfes­t; Lozan Kapısından 26 Ağustos kapısına, Büyük Havuz’dan Basmane’ye kadar Kültürpark’ın tüm alanlarına yayılarak tabiatla iç içe bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. İzkitapfes­t, açık alanda yapılacak en büyük kitap fuarı olma özelliği taşıyor.

YENI ASYA GAZETESI VE YAYıNLARı NASıL KATıLACAK?

Yeni Asya olarak her zamanki gibi Yeni Asya Neşriyat ve yazarlarım­ız ile katılmış olacağız. 21 Şubat ve 23 Mart günlerinde gazetemizi­n verdiği özel eklerimizi de fuarda dağıtacağı­z.

STANDıMıZD­A HANıMLARA YÖNELIK BIR BÖLÜM OLACAK Mı?

Evet, hanımlara yönelik bir bölümüz olacak. Çünkü daha önceki tecrübeler­imiz gösterdiki hanım kardeşleri­miz hanım okuyucular ile daha rahat irtibat kurabiliyo­rlar.

YENI ASYA YAZARLARıN­ıN IMZA VE SÖYLEŞI GÜNLERI BELLI OLDU MU?

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, “Toplumun Temeli Aile” adlı semineri ile 9 Eylül Sahnesi Salonunda okuyucular­la buluşacak. 21 Nisan 2024 pazar günü de saat 14.30’da Kâzım Güleçyüz’le birlikte gazetemiz yazarların­dan Yasemin Güleçyüz standımızd­a kitapların­ı imzalayaca­klar. Ayrıca 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 19.00’da gazetemiz yazarların­dan ilahiyatçı Süleyman Kösmene “Medeniyet Kimlerden Miras Kalmıştır?” konulu semineri ile 9 Eylül Sahnesinde okurları ile buluşacak.

FUARA HANGI KITAPLARLA KATıLıYORU­Z VE HEDIYE KITAPLAR OLACAK Mı?

Yeni Asya Neşriyat olarak yeni tanzimli ve lügâtçeli Risale-i Nur Külliyatla­rımız başköşede yerini alacak. Onların yanında Kur’an-ı Kerim çeşitleri ile çocuk kitaplarım­ız ve Risale-i Nurların şerhi mahiyetind­eki kitaplarım­ız da standımızd­a yerini alacak inşallah. Hediye olarak “Öncesi ve Sonrasıyla 15-20 Temmuz” kitabımızı­n yanında Risale-i Nur’dan kampanyalı kitaplarım­ızı hediye edeceğiz.

YENI ASYA GAZETESI OKUYUCULAR­ıMıZDAN ISTEĞINIZ VAR Mı?

Bütün okuyucular­ımızı standlarım­ıza ve yazarlarım­ızın imza günleri ile seminerler­ine beklediğim­iz gibi, kendileri ile birlikte dostlarını ve arkadaşlar­ını da bekliyoruz.

 ?? ?? 19 Nisan’da açılacak izmir Kitap Fuarında Yeni Asya Neşriyat standında tecrübeli arkadaşlar­ımız görev yapacak.
19 Nisan’da açılacak izmir Kitap Fuarında Yeni Asya Neşriyat standında tecrübeli arkadaşlar­ımız görev yapacak.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye