Caernarfon Herald

Football Fixtures

-

WEDNESDAY, AUGUST 29

LOCK STOCK WELSH ALLIANCE (6.30pm) Division One: Llanberis v Mynydd Llandegai, Nantlle Vale v Llanrug United. Division Two: Mochdre Sports v Blaenau Amateurs, Y Felinheli v Pwllheli. CARTREFI CYMUNEDOL GWYNEDD LEAGUE (6.30pm) Bontnewydd v Waunfawr, Talysarn Celts v Nefyn United.

FRIDAY, AUGUST 31

JD WELSH PREMIER LEAGUE (7.45pm) Caernarfon Town v The New Saints. LOCK STOCK WELSH ALLIANCE (7.30pm) Reserves Division: Pwllheli v Nantlle Vale.

SATURDAY, SEP 1

HUWS GRAY ALLIANCE (2.30pm) Porthmadog v Rhyl. LOCK STOCK WELSH ALLIANCE (2.30pm) Division One: Greenfield v Llanberis, Llandudno Albion v Penrhyndeu­draeth, Llanrug Utd v Llandudno Junction. Division Two: Blaenau Amateurs v Meliden, Glan Conwy v Y Felinheli. Reserves Division: Llanberis v Llanrwst Utd, Llandyrnog Utd v Porthmadog, Penmaenmaw­r Phoenix v Llanrug Utd. JD WELSH CUP QUALIFYING ROUND ONE (2.30PM) Nantlle Vale v Gaerwen Pwllheli v Llannefydd. CARTREFI CYMUNEDOL GWYNEDD LEAGUE (2.30pm) Nefyn United v Bro Goronwy, Waunfawr v Bontnewydd.

SUNDAY, SEP 2

ORCHARD WELSH PREMIER WOMEN’S LEAGUE (2pm) Rhyl v Caernarfon Town. NORTH WALES WOMEN’S FOOTBALL LEAGUE (1pm) Division One: Airbus v Llanfair; Bethel v Northop Hall; Prestatyn v Pwllheli.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom