Daily Mail

LOCKER ROOM

ORDER OF PLAY

-

(Seeds in capitals) All courts 11am start except Centre and No1 (1pm).

CENTRE COURT: J Benneteau (F)v (5) K NISHIKORI (Jpn), Y Lu (Tpe) v(2) A MURRAY (GB), E Bouchard (Can) v (16) J KONTA (GB).

COURT 1: G Dimitrov (Bul) v (16) G SIMON (F), J Cepelova (Svk) v(2) G MUGURUZA (Sp), (8) D THIEM (Aut) v J Vesely (Cz).

COURT 2: D Evans (GB) v (30) A DOLGOPOLOV (Ukr), (5) S HALEP (Rom) v F Schiavone (It), R Albot (Mol) v (19) B TOMIC (A), (3) A RADWANSKA (Pol) v A Konjuh (Cro).

COURT 3: (11) T BACSINSZKY (Swi) v L Kumkhum (Tha), A Seppi (It) v(6) M RAONIC (Can), J Boserup (US) v(7) B BENCIC (Swi), S Williams (US) & V Williams (US) v(7) A KLEPAC (Slo) & (11) K SREBOTNIK (Slo).

COURT 4: H Zeballos (Arg) v M Youzhny (Rus), (20) S ERRANI (It) v A Cornet (F), A Molteni (Arg) & J Peralta (Chi) v D Brown (G)& J Struff (G), K Bondarenko (Ukr) & O Savchuk (Ukr) v A Cornet (F)& X Knoll (Swi).

COURT 5: (18) S STEPHENS (US) v S Peng (Chn), P Herbert (F)v D Dzumhur (Bih), Y Shvedova (Kaz) v (17) E SVITOLINA (Ukr), (32) A PETKOVIC (G)v E Vesnina (Rus), (12) T HUEY (Phi) & M MIRNYI (Blr) v P CarrenoBus­ta (Sp) & G Garcia-Lopez (Sp).

COURT 6: D Young (US) v L Mayer (Arg), M Barthel (G) v (26) K BERTENS (Ned), L Arruabarre­na (Sp) v (29) D KASATKINA (Rus), M Barthel (G)& C Chuang (Tpe) v E Hozumi (Jpn) & M Kato (Jpn), (4) J ROJER (Ned) &(4) H TECAU (Rom) v J Marray (GB) & A Shamasdin (Can).

COURT 7: T Bellucci (Bra) v (28) S QUERREY (US), K Flipkens (Bel) v(9) M KEYS (US), D Allertova (Cz) v (12) C SUAREZ NAVARRO (Sp), D Novikov (US) v (31) J SOUSA (Por).

COURT 8: (18) J ISNER (US) v M Baghdatis (Cyp), (11) D GOFFIN (Bel) v E Roger-Vasselin (F), K Siniakova (Cz) v (30) C GARCIA (F), N Hibino (Jpn) & A Rosolska (Pol) v (13) V KING (US) & (30) A KUDRYAVTSE­VA (Rus).

COURT 9: M Minella ( Lux) v A Tatishvili (US), L Lacko (Svk) v (23) I KARLOVIC (Cro), (14) R BAUTISTA AGUT (Sp) v M Kukushkin (Kaz), (10) R ATAWO (US) & A SPEARS (US) v C Chan (Tpe) & X Han (Chn).

COURT 10: A Olivetti (F)v M Barton (A), (27) J SOCK (US) v R Haase (Ned), (28) L SAFAROVA (Cz) v S Crawford (US), I Falconi (US) & N Gibbs (US) v E Mertens (Bel) & A Mestach (Bel), S Aoyama (Jpn) & M Ninomiya (Jpn) v N Kichenok (Ukr) & L Tsurenko (Ukr).

COURT 11: F Del Bonis (Arg) v F Fognini (It), (15) K PLISKOVA (Cz) v M Doi (Jpn), C Witthoeft (G)v K Nara (Jpn), Y Duan (Chn) v (6) R VINCI (It), (9) Y XU (Chn) &(9) S ZHENG (Chn) v D Jurak (Cro) & A Rodionova (A).

COURT 12: H Watson (GB) v A Beck (G), (9) M CILIC (Cro) v S Stakhovsky (Ukr), (7) R GASQUET (F)v M Granollers (Sp), (27) C VANDEWEGHE (US) v T Babos (Hun).

COURT 14: A Kontaveit (Est) v (24) B STRYCOVA (Cz), A Kuznetsov (Rus) v G Muller (Lux), (22) J JANKOVIC (Ser) v M Erakovic (NZ), M Arevalo (Esa) & R Maytin (Ven) v K Kravchuk (Rus) & D Molchanov (Ukr), W Koolhof (Ned) & M Middelkoop (Ned) v A Bury (Blr) & I Zelenay (Svk).

COURT 15: M Niculescu (Rom) v A Krunic (Ser), N Almagro (Sp) v D Istomin (Uzb), A Panova (Rus) & S Rogers (US) v (12) M GASPARYAN (Rus) & M NICULESCU (Rom), J Knowle (Aut) & A Sitak (NZ) v M Demoliner (Bra) & A Qureshi (Pak), (16) A PAVIC (Cro) & M VENUS (NZ) v C Guccione (A)& A Sa (Bra).

COURT 16: E Makarova (Rus) v J Larsson (Swe), N Mahut (F) v (13) D FERRER (Sp), (26) B PAIRE (F)v J Millman (A), I Cervantes (Sp) & P Lorenzi (It) v(2) B BRYAN (US) & M BRYAN (US).

COURT 17: ( 32) L POUILLE ( F)v M Copil (Rom), (14) S STOSUR (A)v S Lisicki (G), A Ramos-Vinolas (Sp) v (25) V TROICKI (Ser), B Baker (US) & M Daniell (NZ) v (13) J CABAL (Col) & (13) R FARAH (Col).

COURT 18: A Sasnovich (Blr) v (31) K MLADENOVIC (F),(8) V WILLIAMS (US) v M Sakkari (Gre), V Lepchenko (US) v(4) A KERBER (G), (19) D CIBULKOVA (Svk) v D Gavrilova (A), J Erlich (Isr) & C Fleming (GB) v(3) J MURRAY (GB) & B SOARES (Bra).

COURT 19: A Friedsam (G)v E Alexandrov­a (Rus), J Chardy (F)v S Johnson (US), S Hsieh (Tpe) & N Melichar (US) v S Peng (Chn) & S Zhang (Chn), S Gonzalez (Mex) & S Lipsky (US) v R Berankis (Lit) & D Kudla (US).

NOT ASSIGNED: (6) A HLAVACKOVA (Cz) & L HRADECKA (Cz) v C Liang (Chn) & Y Wang (Chn), (3) H CHAN (Tpe) & Y CHAN (Tpe) v A Barty (A)& L Robson (GB), M Brengle (US) & T Maria (G)v D Hantuchova (Svk) & D Vekic (Cro).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom