Daily Mail

LOCKER ROOM TODAY’S ORDER OF PLAY

All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm).

-

÷ORDER OF PLAY All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm). Seeds in caps.

CENTRE COURT: (15) G MONFILS (F) v K Edmund (GB), (3) K PLISKOVA (Cz) v M Rybarikova (Svk), D Lajovic (Ser) v (3) R FEDERER (Swi).

COURT 1: A Pavlasek (Cz) v (2) N DJOKOVIC (Ser), (8) D THIEM (Aut) v G Simon (F),(1) A KERBER (G)v K Flipkens (Bel).

COURT 2: (13) G DIMITROV (Bul) v M Baghdatis (Cyp), (9) A RADWANSKA (Pol) v C McHale (US), (6) M RAONIC (Can) v M Youzhny (Rus), T Pironkova (Bul) v (5) C WOZNIACKI (Den).

COURT 3: E Makarova (Rus) v (7) S KUZNETSOVA (Rus), (29) J DEL POTRO (Arg) v E Gulbis (Lat), Y Wickmayer (Bel) v (14) G MUGURUZA (Sp), F Tiafoe (US) v (10) A ZVEREV (G).

COURT 4: N Basilashvi­li (Geo) & A Haider- Maurer ( Aut) v Hugo Nys ( F) & Antonio Sancic (Croatia), I Soylu (Tur) & V Wongteanch­ai ( Tha) v M Minella (Lux) & A Sevastova (Lat), B Haddad Maia (Brz) & A Konjuh (Cro) v(6) A SPEARS (US) & K Srebotnik (Slo).

COURT 5: P Petzschner (G)& A Peya (Aut) v R Haase (Hol) & D Inglot (GB), R Jebavy (Cz) & J Vesely (Cz) v(3) J MURRAY (GB) & B SOARES (Brz), (11) R ATAWO (US) & J OSTAPENKO (Lat) v J Rae (GB) & L Robson (GB).

COURT 6: K Bondarenko (Ukr) & A Krunic (Ser) v (14) K BERTENS (Hol) & J LARSSON (Swe), (1) H KONTINEN (Fin) & J PEERS (A) v F Fognini (It) & A Seppi (It), V Lepchenko (US) & C Witthoeft (G)v (2) E MAKAROVA (Rus) & E VESNINA (Rus), D Marcan (Cro) & Tristan-Samuel Weissborn (Aut) v (14) F MERGEA (Rom) & AISAM-UL-HAQ QURESHI (Pak).

COURT 7: G Duran (Arg) & A Molteni (Arg) v S Groth (A)& R Lindstedt (Swe), H Dart (GB) & K Dunne (GB) v N Broady (GB) & H Watson (GB), M Baghdatis (Cyp) & M Jaziri (Tun) v S Darcis (Bel) & B Paire (F), C Cartan Bellis (US) & M Vondrousov­a (Cz) v J Moore (A)& A Omae (Jpn).

COURT 8: L Paes (Ind) & A Shamasdin (Can) v J Knowle (Aut) & P Oswald (Aut), (5) B BRYAN (US) & M BRYAN (US) v M Polmans (A)& A Whittingto­n (A),

(8) A Barty (A)& C Dellacqua ( A) v J Jankovic (Ser) & C Vandeweghe (US), N Hibino (Jpn) & A Rosolska (Pol) v M Lucic-Baroni (Cro) & A Petkovic (G).

COURT 9: A Behar ( Uru) & A Bury (Blr) v M Daniell (NZ) & M Demoliner (Brz), Chia-Jung Chuang (Tpe) & M Doi (Jpn) v O Kalashniko­va (Geo) & F Schiavone (It), D Brown (G) & M Zverev (G)v (8) R BOPANNA (Ind) & E ROGER-VASSELIN (F), L Kichenok (Ukr) & L Tsurenko (Ukr) v D Jurak (Cro) & Q Wang (Chn).

COURT 11: J Brunstrom (Swe) & A Siljestrom (Swe) v S Arends (Hol) & Hsien-Yin Peng (Tpe), N Kichenok (Ukr) & O Savchuk (Ukr) v M Linette (Pol) & M Sanchez (US), S Gonzalez (Mex) & D Young (US) v (2) Pierre-Hugues Herbert (F) & N Mahut (F).

COURT 12: D Sela (Isr) v (23) J ISNER (US), R Harrison (US) v (11) T BERDYCH (Cz), K Kucova (Svk) v (19) T BACSINSZKY (Swi), S Rogers (US) v (32) L SAFAROVA (Cz).

COURT 14: (27) M ZVEREV (G)v M Kukushkin (Kaz), Z Diyas (Kaz) v A Rodionova (A), J Donaldson (US) v (32) P LORENZI (It).

COURT 15: G Muller (Lux) & S Querrey (US) v N Mektic (Cro) & F Skugor (Cro), (16) O MARACH (Aut) & M PAVIC (Cro) v K Krawietz (G)& I Zelenay (Svk), N Dzalamidze (Rus) & V Kudermetov­a (Rus) v L Davis (US) & X Han (Chn).

COURT 16: T Maria (G) v (24) C VANDEWEGHE (US), Y Sugita (Jpn) v A Mannarino (F), P Martic (Cro) v D Allertova (Cz), (29) D KASATKINA (Rus) v A Kontaveit (Est).

COURT 17: D Ferrer (Sp) v S Darcis (Bel), L Tsurenko (Ukr) v V Golubic ( Swi), S Cirstea (Rom) v B Mattek-Sands (US), K Skupski (GB) & N Skupski (GB) v B Klein (GB) & J Salisbury (GB).

COURT 18: V Lepchenko (US) v P Hercog (Slo), (12) K MLADENOVIC (F)v A Riske (US), A Rublev (Rus) v (25) A RAMOS-VINOLAS (Sp), (17) J SOCK (US) v P Ofner (Aut).

NOT ASSIGNED: (7) J GOERGES (G)& B STRYCOVA (Cz) v S Hsieh ( Tpe) & B Krejcikova ( Cz), (4) T BABOS (Hun) & A HLAVACKOVA (Cz) v K Boulter (GB) & K Swan (GB).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom