Daily Mail

LOCKER ROOM

TODAY’S ORDER OF PLAY

-

All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm).

All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm).

CENTRE COURT: V Azarenka (Blr) v H Watson (GB), (4) R NADAL ( Sp) v ( 30) K KHACHANOV (Rus), (1) A MURRAY (GB) v (28) F FOGNINI (It).

COURT 1: (26) S JOHNSON (US) v(7) M CILIC (Cro), (6) J KONTA (GB) v M Sakkari (Gre), N Osaka (Jpn) v (10) V WILLIAMS (US).

COURT 2: A Bedene (GB) v (16) G MULLER (Lux), S Peng (Chn) v (2) S HALEP (Rom), ( 13) J OSTAPENKO ( Lat) v C Giorgi (It), (12) J TSONGA (F) v (24) S QUERREY (US).

COURT 3:(9) K NISHIKORI (Jpn) v (18) R BAUTISTA AGUT (Sp), C Witthoeft (G) v (4) E SVITOLINA (Ukr), N Dzalamidze (Rus) & V Kudermetov­a (Rus) v (3) YUNG-JAN CHAN (Tpe) & M Hingis (Swi).

COURT 12: O Dodin (F)& T Maria (G)v (2) E MAKAROVA (Rus) & E Vesnina (Rus), (8) D CIBULKOVA (Svk) v (27) A KONJUH (Cro), (8) A BARTY (A)& C DELLACQUA (A) v Chia-Jung Chuang (Tpe) & M Doi (Jpn), K Anderson (SA) v R Bemelmans (Bel).

COURT 18: (21) C GARCIA (F) v M Brengle (US), (15) A KLEPAC (Slo) & M MARTINEZ SANCHEZ ( Sp) vM Barthel ( G) & A Kontaveit (Est), B Paire (F) v J Janowicz (Pol).

COURT 6: Kai-Chen Chang (Tpe) & S Stephens (US) v (12) A-L GROENEFELD (G)& K Peschke (Cz), (7) R KLAASEN (SA) & R Ram (US) v P Raja (Ind) & D Sharan (Ind), J Sock (US) & M Keys (US) v G Duran (Arg) & A Rosolska (Pol), John-Patrick Smith (A)& S Stephens (US) v M Demoliner (Brz) & M Jose Martinez Sanchez (Sp).

COURT 7: N Kichenok (Ukr) & O Savchuk (Ukr) v E Mertens (Bel) & D Schuurs (Hol), (15) J PERALTA (Chi) & H ZEBALLOS (Arg) v N Mektic (Cro) & F Skugor (Cro), W Koolhof (Hol) & D Schuurs (Hol) v L Broady (GB) & N Broady (GB), A Sa (Brz) & R Atawo (US) v N Mektic (Cro) & A Konjuh (Cro).

COURT 8: (9) H-C CHAN (Tpe) & M NICULESCU (Rom) v I Soylu (Tur) & V Wongteanch­ai (Tha), H Podlipnik-Castillo (Chi) & A Vasilevski (Blr) v (12) J SEBASTIAN CABAL (Col) & R FARAH (Col), N Zimonjic (Ser) & V Azarenka (Blr) v H Kontinen (Fin) & H Watson (GB), S Groth (A)& R Lindstedt (Swe) v(3) J MURRAY (GB) & B SOARES (Brz).

COURT 11: N Monroe ( US) & A Sitak (NZ) v M Reid (A) & John- Patrick Smith ( A), A Molteni ( Arg) & X Knoll (Swi) v P Petzschner (G)& K Flipkens (Bel), N Monroe (US) & A Muhammed (US) v A Sitak (NZ) & O Savchuk (Ukr), A Peya (Aut) & C Witthoeft (G)v M Elgin (Rus) & A Rodionova (A).

COURT 14: J Benneteau (F) & V Pospisil (Can) v(6) I DODIG (Cro) & M GRANOLLERS (Sp), S Kuznetsova (Rus) & K Mladenovic (F)v M Adamczak (A)& S Sanders (A), A Shamasdin (Can) & M Sanchez (US) v D Tursunov (Rus) & D Gavrilova (A).

COURT 16: T Kokkinakis (A)& J Thompson (A)v M Daniell (NZ) & M Demoliner (Bra), S Lipsky (US) & A Kudryavtse­v (Rus) v J Peers (A)& S Lisicki (G), M Pavic (Cro) & L Kichenok (Ukr) v M Daniell (NZ) & D Jurak (Cro), S Gonzalez (Mex) & A Parra Santonja (Sp) v P Raja (Ind) & E Hozumi (Jpn).

COURT 17: H Nys (F)& A Sancic (Croatia) v (13) F MARTIN (F)& D NESTOR (Can), K Skupski (GB) & N Skupski (GB) v(8) R BOPANNA (Ind) & E ROGER-VASSELIN (F), L Paes (Ind) & Y Xu (Chn) v (10) F MARTIN (F)& R OLARU (Rom), D Sharan (Ind) & Z Yan (Chn) v K Skupski (GB) & J Rae (GB).

NOT ASSIGNED: N Skupski (GB) & A Smith (GB) v J Salisbury (GB) & K Dunne (GB), D Inglot (GB) & L Robson (GB) v A Begemann (G)& N Melichar (US).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom