Daily Mail

ORDER OF PLAY

-

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

CENTRE COURT: (3) G MUGURUZA (Sp) v N Broady (GB), D Sela (Isr) v (2) R NADAL (Sp), (1) S HALEP (Rom) v K Nara (Jpn).

COURT 1: (21) K EDMUND (GB) v A Bolt (A), A Sasnovich (Blr) v (8) P KVITOVA (Cz), T Sandgren (US) v (12) N DJOKOVIC (Ser).

COURT 2: (22) J KONTA (GB) v N Vikhlyants­eva (Rus), J Duckworth (A) v (4) A ZVEREV (G), (7) D THIEM (Aut) v M Baghdatis (Cyp), V Diatchenko (Rus) v (24) M SHARAPOVA (Rus).

COURT 3: (5) J DEL POTRO (Arg) v P Gojowczyk (G), (11) A KERBER (G) v V Zvonareva (Rus), M Ebden (A) v (10) D GOFFIN (Bel), B Bencic (Swi) v (6) C GARCIA (F).

COURT 12: ( 17) A BARTY ( A) v S Voegele (Swi), (15) N KYRGIOS (A) v D Istomin (Uzb), (18) J SOCK (US) v M Berrettini (It), H Watson (GB) v K Flipkens (Bel).

COURT 18: E Gulbis (Lat) v J Clarke (GB), T Daniel (Jpn) v (19) F FOGNINI ( It), M Niculescu ( Rom) v ( 18) N OSAKA (Jpn), J Fett (Cro) v (14) D KASATKINA (Rus).

COURT 4: A Bogdan (Rom) v L Arruabarre­na (Sp), A Van Uytvanck (Bel) v P Hercog (Slo), V Pospisil (Can) v M Kukushkin (Kaz), B Paire (F) v J Jung (Tpe).

COURT 5: A Cornet (F) v D Cibulkova (Svk), M Copil (Rom) v R Haase (Ned), J Benneteau (F) v M Fucsovics (Hun), M Vondrousov­a (Cz) v S Vickery (US).

COURT 6: (27) D DZUMHUR (Bih) v M Marterer (G), J Brady (US) v K Kozlova (Ukr), P Herbert (F) v M Zverev (G), M Linette (Pol) v Y Putintseva (Kaz).

COURT 7: F Lopez (Sp) v F Delbonis (Arg), L Sonego (It) v T Fritz (US), P Parmentier (F) v T Townsend (US), A Riske (US) v M Duque-Marino (Col).

COURT 8: (26) D GAVRILOVA (A) v C Dolehide (US), (14) D SCHWARTZMA­N (Arg) v M Basic (Bih), D Ferrer (Sp) v K Khachanov (Rus), S Sorribes Tormo (Sp) v K Kanepi (Est).

COURT 9: J Vesely (Cz) v F Mayer ( G), A Ramos- Vinolas ( Sp) v S Robert (F), S Kenin (US) v M Sakkari (Gre), (27) C SUAREZ NAVARRO (Sp) v C Witthoeft (G).

COURT 11: A Konjuh (Cro) v C Liu (US), F Tiafoe (US) v (30) F VERDASCO (Sp), G Simon (F) v N Basilashvi­li (Geo).

COURT 14: C Harrison (US) v (24) K NISHIKORI (Jpn), G Taylor (GB) v E Bouchard (Can), K Boulter (GB) v V Cepede Royg (Par).

COURT 15: S Hsieh ( Tpe) v ( 30) A PAVLYUCHEN­KOVA (Rus), P Cuevas (Uru) v A Dolgopolov (Ukr), G Andreozzi (Arg) v H Zeballos (Arg).

COURT 16: S Peng (Chn) v S Stosur (A), Y Sugita (Jpn) v B Klahn (US), S Zheng (Chn) v Q Wang (Chn).

COURT 17: B Tomic (A) v H Hurkacz ( Pol), D Allertova ( Cz) v ( 28) A KONTAVEIT (Est), (29) M CECCHINATO (It) v A De Minaur (A), D Collins (US) v (15) E MERTENS (Bel).

NOT ASSIGNED: (12) J OSTAPENKO (Lat) v K Dunne (GB), J Chardy (F) v (26) D SHAPOVALOV (Can).

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom