Daily Mail

LOCKER ROOM

ORDER OF PLAY

-

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

CENTRE COURT: (1) R FEDERER (Swi) v (22) A MANNARINO (F), (25) S WILLIAMS( US)vERo din a(Rus),JV es ely(Cze)v (2) R NADAL (Sp).

COURT NO 1: (11) A KERBER (G) vB Bencic (Swi), G Monfils (F) v(8) K ANDERSON( SA),KKh ac ha nov( Rus)v(12)N DJOKOVIC (Ser).

COURT 2: (7)K PLISKOVA (Cze) v (20) K BERTENS (Hol), (24) KNISH IK OR I(Jpn)vEGul bis( Lat),(5)JD EL POTRO(Arg)v G Simon (F).

COURT 3:(12) J OS TAPENKO(Lat)v AS as novich(B el a ),(13) J GORGES (G)v D Vekic (Cro), (9) J ISNER (US) v (31) S TSITSIPAS (Gr ), J Clarke( GB)&HD art( GB)v(13)M MI RN Y I( Be la )& K Peschke (Cze).

COURT 4: (4)X WANG (Chn) v A Geller (Arg), J De Jong (Hol) v TDroguet(F),A Mat use vich(GB)vC Tab ur(F),YM ans ouri(F) vD Snigur(Ukr ), AC azaux(F)v YE rel(T ur ).

COURT 5: PP etzschner(G)&T Pu etz(G)v(14)BM cL ACHL AN (Jpn) & J Struff (G),(1) C TSENG (Taipei) v W Marek (Pol), K Mayo (US) v A Bovy (Bel), S Danilov (Rus) v (4)H GASTON (F).

COURT6:FJ ones( GB)v(14)E COCCIARETT­O (It), H Von der Schul en burg(Swi) vJ Draper( GB),JHersey (GB)v L Herman (Bel), ER a du ca nu( GB) vG Price( US ), EHudd( GB) v OS tyler(Cze ).

COURT 7: M Osorio Serrano (Col) v L Kung (Swi), K Rakhimova (Rus) v J Zuger (Swi), F Rossi (It) v Q Zheng (Chn), CHenn em ann(Swe)v SW al te rt(Swi),BNak as him a(US)v J Reis da Silva (Brz).

COURT 8: (7)M BRYAN (US) & J Sock (US) v K Krawietz (G) &A Mies (G),(1) T BABOS (Hun) & K Mladenovic (F) v (13) K FLIPKENS (Bel) & M Ni cu les cu(Rom),M Bryan( US )& B Matte k-Sands (US)v(14)BM cL ACHLAN(Jpn )& EH oz umi(Jpn),R Haase (Hol) &K Flip kens( Bel)v(8)RR AM( US )& AK le pac(S lo ).

COURT 9: B Matte k-Sands( US )& LS afar ova(Cze)v (2) A SESTINI HLAVACKOVA (Cze) & B Strycova (Cze), ( 8) N MEKTIC (Cro) & A Peya (Aut) v R Haase (Hol) & R Lindstedt (Swe),(11)LF ER NAN DEZ(Can)vVAp is ah(PNG ), SI vanov(Bul) v(15)D BAIRD( US ).

COURT 10: GT opal ova(Bul)v(3)CG AU FF( US ), MRi vera Co rado(Gua) vD Hewitt( US ), M Le on ard(F)v(5)A NOEL (US), H Black (US) v (9)Y NAITO (Jpn), (1) W OSUIGWE (US) v I Swiatek (Pol).

COURT 11:(13) CMcN ALLY( US) vD Frayman (Rus), P St earns (US)vA Nagy( Hun),(9)FDIAZA COSTA( Arg)vGN and a( US ), EN ava(US)vLZima(G ).

COURT 12: C Giorgi (It) v E Makarova (Rus), M McDonald (US) v (13) MR A ON IC( Can ),(15) DIN G LOT( GB)&FS ku gor(Cro)v M Gonzalez( Arg)&NJarry(C hi ).

COURT 14: K Skupski (GB) & N Skupski (GB) v (5)J MURRAY (GB) & B Soares (Brz), (8) E MERTENS (Bel) & D Schuurs (Hol) v (12) N MELICHAR (US) & K Peschke (Cze), (9) K BERTENS (Hol) & J Larsson (Swe) v A Rosolska (Pol) & A Spears (US), (5) N MEKTIC (Cro) & H Chan (Taipei) v F Martin (F) &R Olaru (Rom).

COURT 15: F Nielsen (Den) & J Salisbury (GB) v (6)J CABAL (Col) & R Farah (Col), (15) I BEGU (Rom) & M Buzarnescu (Rom) v (4)A KLEPAC (Slo) & M Martinez Sanchez (Sp), J Peers (Aus) & S Zhang (Chn) v (2)B SOARES (Brz) & E Makarova (Rus), (6) E ROGER-VASSELIN (F) &A Sestini Hlavackova (Cze) v N Mahut (F) &E Svitolina (Ukr).

COURT 16: (8) C TAUSON (Den) v M Sawangkaew (Thai), S Palosi (Rom) v T Ichikawa (Jpn), A Nagata (Jpn) v (2)E LIANG (Taipei), (16) A McHUGH (GB) v H Mayot (F), B Baker (GB) v (6)T SKATOV (Rus).

COURT 17: (6) G DABROWSKI (Can) & Y Xu (Chn) v (10) V KING (US) & K Srebotnik (Slo), D Sharan (Ind) & A Sitak (NZ) v J Erlich (Isr) & M Matkowski (Pol), T Maria (G) &H Watson (GB) v C McHale (US) & J Ostapenko (Lat), (1) M PAVIC (Cro) & B Dabrowski (Pol) v A Sitak (NZ) & L Kichenok (Ukr).

COURT 18: S Hsieh (Taipei) v D Cibulkova (Svk), A Van Uytvanck (Bel) v (14) D KASATKINA (Rus), (3) B KREJCIKOVA (Cze) & K Siniakova (Cze) v (14) L HRADECKA (Cze) & S Hsieh (Taipei), L Mayer (Arg) & J Sousa (Por) v (13) R KLAASEN (SA) & M Venus (NZ).

NOT ASSIGNED: (16) H KONTINEN (Fin) & H Watson (GB) v M Matkowski (Pol) & M Buzarnescu (Rom), J Murray (GB) & V Azarenka (Bela) v (7)R FARAH (Col) & A Groenefeld (G).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom