Huddersfield Daily Examiner

TOMORROW

-

Birmingham v Town. Aimbry v Holmbridge, Diggle v Kirkheaton Rov. Berry Brow v Marsden, Colne Valley v AFC Lindley, Cumberwort­h v Scholes, HV Academical­s v Honley. Moorside v Hade Edge. Littleboro­ugh v Golcar U. Dalton Dyn Res v Hade Edge A, Fothergill-Whittles Res v Cartworth Moor Res, Littleboro­ugh Res v Deighton Res. Armitage Bridge v Hoylandswa­ine, Honley v Barkisland, Kirkburton v Golcar, Moorlands v Shepley, Scholes v Delph, Skelmantho­rpe v Broad Oak, Thongsbrid­ge v Cawthorne. Elland v Holmfirth, Lascelles Hall v Almondbury Wes, Linthwaite v Clayton West, Rastrick v Kirkheaton, Shelley v Mirfield Parish Cav, Slaithwait­e v Meltham. Almondbury v Mirfield, Birkby Rose Hill v Hall Bower, Denby v Thurstonla­nd, Denby Dale v Lepton Highlander­s, Marsden v Emley Clarence, Upperthong v Cumberwort­h United.

Barkisland v Kirkburton, Broad Oak v Skelmantho­rpe, Cawthorne v Armitage Bridge, Clayton West v Honley, Cumberwort­h United v Elland, Delph & Dobcross v Scholes, Hoylandswa­ine v Slaithwait­e.

Almondbury Wes v Rastrick, Cartworth Moor (1XI) v Moorlands, Golcar v Almondbury, Hall Bower v Flockton (1XI), Holmbridge (1XI) v Denby Dale, Holmfirth v Birkby Rose Hill, Meltham v Nortonthor­pe (1XI), Shepley v Marsden. Free Date: Edgerton & Dalton (1XI).

Edgerton & Dalton (2XI) v Denby, Emley Clarence v Lascelles Hall, Flockton (2XI) v Cartworth Moor (2XI), Kirkheaton v Linthwaite, Lepton Highlander­s v Holmbridge (2XI), Mirfield v Upperthong, Nortonthor­pe (2XI) v Thongsbrid­ge, Thurstonla­nd v Shelley.

Lindley Lib A v Canalside Sports A (Meltham BC No1), Kirkheaton Con A v Meltham BC A (Lindley Lib), Crosland Moor BC A v Lower Hopton WMC B (Thongsbrid­ge C&BC), Lower Hopton WMC A v Lockwood Con A (Kirkheaton Con), Netherton Con A v Thongsbrid­ge CBC A (Crosland Moor BC),

Cowcliffe Lib A v Waterloo BC A (Longwood BC), Cleckheato­n Sports A v Moldgreen Con A (Cowcliffe Lib), Brockholes BC A v Broad Oak BC A (Clayton West BC), Clayton West BC v Marsh Utd BC A (Broad Oak BC), Slaithwait­e C&BC A v Longwood BC A (Waterloo BC).

Golcar Lib A v Lockwood Con B (Hemplow BC), Milnsbridg­e BC A v Hemplow BC A (Lockwood Con), Almondbury Lib A v Thongsbrid­ge C&BC B (Milnsbridg­e BC), Crosland Moor BC B v Linthwaite Hall A (Almondbury Lib), Linthwaite C&BC A v Shepley BC A (Slaithwait­e C&BC).

Almondbury BC A v Lindley BC A (Linthwaite Hall), Meltham BC B v Milnsbridg­e Lib A (Brockholes BC), Farnley Tyas BC v Moldgreen Con B (Shepley BC), Kirkheaton Con B v Netherton Con B (Rastrick BC). Rastrick BC free.

Hemplow BC B v Lockwood Con C (Golcar Lib), Golcar Lib B v Primrose Hill Lib (Skelmantho­rpe Windmill), Kirkheaton C&BC v Lindley Lib B (Paddock I&C), Paddock I&C A v Almondbury Lib B (Bradley & Colne), Bradley & Colne free.

Longwood BC B v Broad Oak BC B (Almondbury BC), Cowcliffe Lib B v Elland CA&BC (Springwood BC), Marsh Utd BC B v Lowerhouse­s C BC (Thorpe Green B&SC), Grange Moor BC v Springwood BC (Lowerhouse­s C BC). Thorpe Green B&SC free.

Skelmantho­rpe Windmill v Hudds RUFC BC (Canalside Front), Penistone & Dist BC v Canalside Sports B (Paddock C&BC), Outlane BC A v Paddock C&BC (Lindley BC), Kirkheaton Con C v Waterloo BC B (Penistone & Dist BC), Skelmantho­rpe Central v Slaithwait­e C&BC B (Hudds RUFC), Lindley BC B v Almondbury BC B (Elland CA&BC No1).

Cleckheato­n Sports B v Crosland Moor BC C (Netherton Con), Thongsbrid­ge C&BC C v Brockholes BC B (Holmfirth BC), Holmfirth BC v Milnsbridg­e BC B (Grange Moor), Shepley BC B v Lockwood Con D (Kirkheaton C&BC), Linthwaite Hall B v Marsden BC (Milnsbridg­e Lib). Netherton Con C free.

Golcar Lib C v Broad Oak BC C (Dalton C&BC), Longwood BC C v Elland WMC (Lower Hopton WMC), Dalton C&BC v Outlane BC B (Elland WMC), Paddock I&C B v Lower Hopton WMC C (Outlane BC), Meltham BC C v Hemplow BC C (Marsh Utd BC).

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom