Huddersfield Daily Examiner

Weekly sports diary

-

Hopton WMC B v Kirkheaton Con A at Meltham BC No1.

Longwood BC A v Clayton West BC at Marsh Utd BC, Brockholes BC A v Slaithwait­e C&BC A at Cowcliffe Lib, Waterloo BC A v Moldgreen Con A at Broad Oak BC, Marsh Utd BC A v Cowcliffe Lib A at Cleckheato­n Sports, Broad Oak BC A v Cleckheato­n Sports A at Longwood BC.

Shepley BC A v Crosland Moor BC B at Golcar Lib, Almondbury Lib A v Linthwaite C&BC A at Springwood BC, Lockwood Con B v Hemplow BC A at Slaithwait­e C&BC, Linthwaite Hall A v Golcar Lib A at Linthwaite C&BC, Thongsbrid­ge C&BC B v Milnsbridg­e BC A at Almondbury Lib.

Farnley Tyas BC v Kirkheaton Con B at Almondbury BC, Lindley BC A v Milnsbridg­e Lib A at Moldgreen Con, Rastrick BC v Almondbury BC A at Shepley BC, Moldgreen Con B v Meltham BC B at Farnley Tyas BC, Netherton Con B free.

Almondbury Lib B v Kirkheaton C&BC at Canalside Front, Golcar Lib B v Paddock I&C A at Rastrick BC, Lockwood Con C v Bradley & Colne at Brockholes BC, Lindley Lib B v Hemplow BC B at Primrose Hill Lib, Primrose Hill Lib free.

Springwood BC v Marsh Utd BC B at Grange Moor BC, Cowcliffe Lib B v Grange Moor BC at Elland CA&BC No1, Thorpe Green B&SC v Broad Oak BC B at Lowerhouse­s C BC, Elland CA&BC v Longwood BC B at Thorpe Green B&SC, Lowerhouse­s C BC free.

Hudds RUFC BC v Penistone & Dist BC at Skelmantho­rpe Windmill, Canalside Sports B v Outlane BC A at Hudds RUFC BC, Paddock C&BC v Kirkheaton Con C at Waterloo BC, Waterloo BC B v Skelmantho­rpe Central at Paddock C&BC, Slaithwait­e C&BC B v Lindley BC B at Penistone & Dist BC, Almondbury BC B v Skelmantho­rpe Windmill at Hemplow BC.

Crosland Moor BC C v Thongsbrid­ge C&BC C at Lower Hopton WMC, Brockholes BC B v Holmfirth BC at Clayton West BC, Milnsbridg­e BC B v Shepley BC B at Thongsbrid­ge C&BC, Netherton Con C v Linthwaite Hall B at Kirkheaton C&BC, Marsden BC v Cleckheato­n Sports B at Milnsbridg­e BC, Lockwood Con D free.

Hemplow BC C v Paddock I&C B at Dalton C&BC, Dalton C&BC v Meltham BC C at Outlane BC, Broad Oak BC C v Elland WMC at Meltham BC No2, Lower Hopton WMC C v Golcar Lib C at Elland WMC, Outlane BC B v Longwood BC C at Paddock I&C.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom