Huddersfield Daily Examiner

SATURDAY, MAY 20

-

Lindley Lib A v Lower Hopton WMC B On Canalside Front, Kirkheaton Con A v Thongsbrid­ge CBC A On Lockwood Con, Meltham BC A v Lockwood Con A On Crosland Moor BC, Lower Hopton WMC A v Crosland Moor BC A On Netherton Con, Netherton Con A v Canalside Sports A On Lindley Lib.

Cowcliffe Lib A v Broad Oak BC A On Waterloo BC, Cleckheato­n Sports A v Longwood BC A On Clayton West BC, Moldgreen Con A v Marsh Utd BC A On Longwood BC, Clayton West BC v Brockholes BC A On Farnley Tyas BC, Slaithwait­e C&BC A v Waterloo BC A On Lindley BC.

Golcar Lib A v Thongsbrid­ge C&BC B 0n Hudds RUFC BC, Milnsbridg­e BC A v Shepley BC A On Hemplow BC, Hemplow BC A v Linthwaite Hall A On Golcar Lib, Crosland Moor BC B v Almondbury Lib A On Thongsbrid­ge C&BC, Linthwaite C&BC A v Lockwood Con B On Milnsbridg­e BC.

Almondbury BC A v Moldgreen Con B On Thorpe Green B&SC, Meltham BC B v Netherton Con B On Almondbury BC, Milnsbridg­e Lib A v Rastrick BC On Linthwaite Hall, Kirkheaton Con B v Lindley BC A On Shepley BC. Farnley Tyas BC free.

Hemplow BC B v Primrose Hill Lib On Marsh Utd BC, Bradley & Colne v Lindley Lib B On Skelmantho­rpe Windmill, Kirkheaton C&BC v Golcar Lib B On Brockholes BC, Paddock I&C A v Lockwood Con C On Primrose Hill Lib, Almondbury Lib B free.

Longwood BC B v Springwood BC On Elland CA&BC No1, Broad Oak BC B v Lowerhouse­s C BC On Cowcliffe Lib, Marsh Utd BC B v Cowcliffe Lib B On Holmfirth BC, Grange Moor BC v Thorpe Green B&SC On Springwood BC, Elland CA&BC free. Outlane BC A v Hudds RUFC BC On Almondbury Lib, Kirkheaton Con C v Canalside Sports B On Linthwaite C&BC, Skelmantho­rpe Central v Paddock C&BC On Broad Oak BC, Lindley BC B v Waterloo BC B On Slaithwait­e C&BC, Skelmantho­rpe Windmill v Slaithwait­e C&BC B On Kirkheaton Con, Penistone & Dist BC v Almondbury BC B On Lowerhouse­s C BC.

Holmfirth BC v Crosland Moor BC C 0n Milnsbridg­e Lib, Shepley BC B v Brockholes BC B On Dalton C&BC, Linthwaite Hall B free, Cleckheato­n Sports B v Netherton Con C On Moldgreen Con, Thongsbrid­ge C&BC C v Marsden BC On Kirkheaton C&BC, Milnsbridg­e BC B free.

Golcar Lib C v Outlane BC B On Meltham BC No1, Longwood BC C v Hemplow BC C On Outlane BC, Elland WMC v Lower Hopton WMC C On Grange Moor BC, Paddock I&C B v Dalton C&BC On Bradley & Colne, Meltham BC C v Broad Oak BC C On Paddock I&C.

Barkisland v Skelmantho­rpe, Broad Oak v Cawthorne, Delph & Dobcross v Armitage Bridge, Golcar v Hoylandswa­ine, Honley v Scholes, Kirkburton v Moorlands, Shepley v Thongsbrid­ge.

Almondbury Wes v Shelley, Clayton West v Mirfield Parish Cav, Holmfirth v Meltham, Kirkheaton v Slaithwait­e, Lascelles Hall v Rastrick, Linthwaite v Elland.

Almondbury v Upperthong, Cumberwort­h United v Denby Dale, Emley Clarence v Hall Bower, Marsden v Denby, Mirfield v Birkby Rose Hill, Thurstonla­nd v Lepton Highlander­s.

Armitage Bridge v Honley, Cawthorne v Cumberwort­h United, Elland v Barkisland, Hoylandswa­ine v Broad Oak, Scholes v Kirkburton, Skelmantho­rpe v Clayton West, Slaithwait­e v Delph & Dobcross.

Birkby Rose Hill v Marsden, Denby Dale v Holmfirth, Edgerton & Dalton (1XI) v Almondbury Wes, Flockton (1XI) v Shepley, Hall Bower v Golcar, Meltham v Cartworth Moor (1XI), Moorlands v Almondbury, Rastrick v Nortonthor­pe (1XI). Free Date: Holmbridge (1XI).

Cartworth Moor (2XI) v Mirfield, Denby v Lascelles Hall, Lepton Highlander­s v Edgerton & Dalton (2XI), Mirfield Parish Cav v Emley Clarence, Nortonthor­pe (2XI) v Flockton (2XI), Shelley v Linthwaite, Thongsbrid­ge v Thurstonla­nd, Upperthong v Holmbridge (2XI). Free Date: Kirkheaton.

Thongsbrid­ge CBC A v Lindley Lib A On Broad Oak BC, Crosland Moor BC A v Kirkheaton Con A On Canalside Front, Lower Hopton WMC A v Netherton Con A On Meltham BC No1, Lockwood Con A v Canalside Sports A On Thongsbrid­ge C&BC, Lower Hopton WMC B v Meltham BC A On Lindley BC.

Longwood BC A v Cowcliffe Lib A On Thorpe Green B&SC, Brockholes BC A v Cleckheato­n Sports A On Marsh Utd BC, Clayton West BC v Slaithwait­e C&BC A On Longwood BC, Marsh Utd BC A v Waterloo BC A On Clayton West BC, Broad Oak BC A v Moldgreen Con A On Cleckheato­n Sports.

Shepley BC A v Golcar Lib A On Milnsbridg­e BC, Almondbury Lib A v Milnsbridg­e BC A On Linthwaite C&BC, Crosland Moor BC B v Linthwaite C&BC A On Penistone & Dist BC, Linthwaite Hall A v Lockwood Con B On Holmfirth BC, Thongsbrid­ge C&BC B v Hemplow BC A On Springwood BC.

Netherton Con B v Almondbury BC A On Moldgreen Con, Farnley Tyas BC v Meltham BC B On Netherton Con, Rastrick BC v Lindley BC A On Farnley Tyas BC, Moldgreen Con B v Milnsbridg­e Lib A On Rastrick BC. Free Kirkheaton Con B.

Almondbury Lib B v Hemplow BC B On Brockholes BC, Kirkheaton C&BC v Paddock I&C A On Skelmantho­rpe Windmill, Lindley Lib B v Lockwood Con C On Almondbury BC, Primrose Hill Lib v Bradley & Colne On Golcar Lib. Free Golcar Lib B.

Cowcliffe Lib B v Longwood BC B On Dalton C&BC, Marsh Utd BC B v Grange Moor BC On Cowcliffe Lib, Lowerhouse­s C BC v Thorpe Green B&SC On Slaithwait­e C&BC, Elland CA&BC v Broad Oak BC B On Grange Moor BC. Free Springwood BC.

Hudds RUFC BC v Kirkheaton Con C On Linthwaite Hall, Canalside Sports B v Skelmantho­rpe Central On Kirkheaton Con, Paddock C&BC v Lindley BC B On Almondbury Lib, Waterloo BC B v Skelmantho­rpe Windmill On Hudds RUFC BC, Slaithwait­e C&BC B v Penistone & Dist BC On Outlane BC, Almondbury BC B v Outlane BC A On Waterloo BC.

Crosland Moor BC C v Shepley BC B On Primrose Hill Lib, Milnsbridg­e BC B v Linthwaite Hall B On Crosland Moor BC, Free Cleckheato­n Sports B, Netherton Con C v Thongsbrid­ge C&BC C On Milnsbridg­e Lib, Marsden BC v Holmfirth BC On Elland CA&BC No1, Free Brockholes BC B.

Hemplow BC C v Golcar Lib C On Paddock I&C, Dalton C&BC v Longwood BC C On Meltham BC No2, Paddock I&C B v Meltham BC C On Elland WMC, Lower Hopton WMC C v Broad Oak BC C On Bradley & Colne, Outlane BC B v Elland WMC On Kirkheaton C&BC.

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom