Huddersfield Daily Examiner

SATURDAY, JUNE 17

-

Lindley Lib A v Crosland Moor BC A On Lockwood Con, Kirkheaton Con A v Netherton Con A On Thongsbrid­ge C&BC, Meltham BC A v Lower Hopton WMC A On Canalside Front, Canalside Sports A v Lower Hopton WMC B On Netherton Con, Lockwood Con A v Thongsbrid­ge CBC A On Lindley Lib.

Cowcliffe Lib A v Brockholes BC A On Moldgreen Con, Cleckheato­n Sports A v Slaithwait­e C&BC A On Lower Hopton WMC, Moldgreen Con A v Clayton West BC On Brockholes BC, Waterloo BC A v Broad Oak BC A On Milnsbridg­e Lib, Marsh Utd BC A v Longwood BC A On Cowcliffe Lib.

Golcar Lib A v Almondbury Lib A On Slaithwait­e C&BC, Milnsbridg­e BC A v Linthwaite C&BC A On Holmfirth BC, Hemplow BC A v Crosland Moor BC B On Linthwaite C&BC, Lockwood Con B v Thongsbrid­ge C&BC B On Penistone & Dist BC, Linthwaite Hall A v Shepley BC A On Springwood BC.

Almondbury BC A v Farnley Tyas BC On Lindley BC, Meltham BC B v Kirkheaton Con B On Thorpe Green B&SC, Lindley BC A v Moldgreen Con B On Paddock I&C, Rastrick BC v Netherton Con B On Outlane BC, Milnsbridg­e Lib A free.

Hemplow BC B v Golcar Lib B On Almondbury BC, Bradley & Colne v Kirkheaton C&BC On Marsh Utd BC, Lockwood Con C v Primrose Hill Lib On Rastrick BC, Lindley Lib B v Almondbury Lib B On Hemplow BC, Paddock I&C A free.

Longwood BC B v Grange Moor BC On Cleckheato­n Sports, Broad Oak BC B v Marsh Utd BC B On Milnsbridg­e BC, Thorpe Green B&SC v Elland CA&BC On Waterloo BC, Lowerhouse­s C BC v Springwood BC On Dalton C&BC. Cowcliffe Lib B free.

Almondbury BC B v Hudds RUFC BC On Longwood BC, Slaithwait­e C&BC B v Waterloo BC B On Broad Oak BC, Paddock C&BC v Canalside Sports B On Primrose Hill Lib, Skelmantho­rpe Central v Lindley BC B On Linthwaite Hall, Kirkheaton Con C v Outlane BC A On Paddock C&BC, Penistone & Dist BC v Skelmantho­rpe Windmill.

Marsden BC v Crosland Moor BC C On Meltham BC No1, Netherton Con C free, Milnsbridg­e BC B v Brockholes BC B On Kirkheaton Con, Shepley BC B v Holmfirth BC On Lowerhouse­s C BC, Thongsbrid­ge C&BC C v Cleckheato­n Sports B On Clayton West BC, Linthwaite Hall B free.

Golcar Lib C v Dalton C&BC On Skelmantho­rpe Central, Longwood BC C v Meltham BC C On Bradley & Colne, Elland WMC v Paddock I&C B On Almondbury Lib, Broad Oak BC C v Outlane BC B On Elland CA&BC No1, Lower Hopton WMC C v Hemplow BC C On Golcar Lib. Huddersfie­ld v Castleford. Golcar Lib v Skel Windmill. Silverdale Taxis (B) v Alumident, AUS Safety Systems (A) v Roses Cleaning Services. Blingking Marvellous v Canalside Sports, Branch Joinery v Marsden Old Boys. MPH Building Systems v British Telecom, Paddock I&C v AUS Safety Systems (B), Veissman v Silverdale Taxis (C).

Barkisland v Hoylandswa­ine, Delph & Dobcross v Broad Oak, Golcar v Shepley, Honley v Thongsbrid­ge, Kirkburton v Cawthorne, Moorlands v Skelmantho­rpe, Scholes v Armitage Bridge.

Almondbury Wes v Holmfirth, Clayton West v Kirkheaton, Elland v Shelley, Lascelles Hall v Meltham, Linthwaite v Mirfield Parish Cav, Rastrick v Slaithwait­e.

Almondbury v Lepton Highlander­s, Denby v Birkby Rose Hill, Emley Clarence v Cumberwort­h United, Marsden v Hall Bower, Mirfield v Thurstonla­nd, Upperthong v Denby Dale.

Armitage Bridge v Elland, Broad Oak v Clayton West, Cawthorne v Kirkburton, Cumberwort­h United v Delph & Dobcross, Hoylandswa­ine v Barkisland, Skelmantho­rpe v Scholes, Slaithwait­e v Honley.

Birkby Rose Hill v Holmbridge (1XI), Denby Dale v Almondbury, Edgerton & Dalton (1XI) v Rastrick, Flockton (1XI) v Moorlands, Holmfirth v Cartworth Moor (1XI), Meltham v Marsden, Nortonthor­pe (1XI) v Almondbury Wes, Shepley v Golcar, Free Date: Hall Bower.

Cartworth Moor (2XI) v Upperthong, Holmbridge (2XI) v Mirfield, Kirkheaton v Emley Clarence, Lepton Highlander­s v Linthwaite, Mirfield Parish Cav v Flockton (2XI), Shelley v Nortonthor­pe (2XI), Thongsbrid­ge v Lascelles Hall, Thurstonla­nd v Edgerton & Dalton (2XI), Free Date: Denby.

Thongsbrid­ge CBC A v Canalside Sports A On Kirkheaton Con, Crosland Moor BC A v Meltham BC A On Broad Oak BC, Lower Hopton WMC A v Kirkheaton Con A On Elland CA&BC No1, Netherton Con A v Lindley Lib A On Golcar Lib, Lower Hopton WMC B v Lockwood Con A On Rastrick BC.

Longwood BC A v Waterloo BC A On Brockholes BC, Brockholes BC A v Moldgreen Con A On Waterloo BC, Clayton West BC v Cleckheato­n Sports A On Lindley BC, Slaithwait­e C&BC A v Cowcliffe Lib A On Elland WMC, Broad Oak BC A v Marsh Utd BC A On Moldgreen Con.

Shepley BC A v Lockwood Con B On Almondbury Lib, Almondbury Lib A v Hemplow BC A On Linthwaite Hall, Crosland Moor BC B v Milnsbridg­e BC A On Hudds RUFC BC, Linthwaite C&BC A v Golcar Lib A On Marsh Utd BC, Thongsbrid­ge C&BC B v Linthwaite Hall A On Lowerhouse­s C BC.

Netherton Con B v Lindley BC A On Bradley & Colne, Farnley Tyas BC v Milnsbridg­e Lib A On Thorpe Green B&SC, Kirkheaton Con B v Almondbury BC A On Skelmantho­rpe Windmill, Moldgreen Con B v Rastrick BC On Primrose Hill Lib. Meltham BC B free.

Almondbury Lib B v Lockwood Con C On Dalton C&BC, Golcar Lib B v Bradley & Colne On Hemplow BC, Paddock I&C A v Hemplow BC B On Crosland Moor BC, Primrose Hill Lib v Lindley Lib B on Cowcliffe Lib. Kirkheaton C&BC free.

Springwood BC v Thorpe Green B&SC On Longwood BC, Cowcliffe Lib B v Broad Oak BC B On Slaithwait­e C&BC, Marsh Utd BC B v Longwood BC B On Paddock C&BC, Elland CA&BC v Lowerhouse­s C BC On Milnsbridg­e BC. Grange Moor BC free.

Hudds RUFC BC v Slaithwait­e C&BC B On Milnsbridg­e Lib, Canalside Sports B v Waterloo BC B On Lower Hopton WMC, Paddock C&BC v Almondbury BC B On Farnley Tyas BC, Lindley BC B v Kirkheaton Con C On Outlane BC, Skelmantho­rpe Windmill v Outlane BC A On Cleckheato­n Sports, Penistone & Dist BC v Skelmantho­rpe Central On Almondbury BC.

Crosland Moor BC C v Netherton Con C On Lockwood Con, Brockholes BC B free, Milnsbridg­e BC B v Marsden BC On Holmfirth BC, Linthwaite Hall B v Shepley BC B On Clayton West BC, Cleckheato­n Sports B v Holmfirth BC On Lindley Lib, Thongsbrid­ge C&BC C free.

Hemplow BC C v Broad Oak BC C On Kirkheaton C&BC, Dalton C&BC v Elland WMC On Paddock I&C, Paddock I&C B v Longwood BC C On Grange Moor BC, Meltham BC C v Golcar Lib C On Springwood BC, Outlane BC B v Lower Hopton WMC C On Skelmantho­rpe Central.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom