Huddersfield Daily Examiner

MONDAY

-

Almondbury Lib B v Lockwood Con C On Dalton C&BC, Golcar Lib B v Bradley & Colne On Hemplow BC, Paddock I&C A v Hemplow BC B On Crosland Moor BC, Primrose Hill Lib v Lindley Lib B on Cowcliffe Lib. Kirkheaton C&BC free.

Springwood BC v Thorpe Green B&SC On Longwood BC, Cowcliffe Lib B v Broad Oak BC B On Slaithwait­e C&BC, Marsh Utd BC B v Longwood BC B On Paddock C&BC, Elland CA&BC v Lowerhouse­s C BC On Milnsbridg­e BC. Grange Moor BC free.

Hudds RUFC BC v Slaithwait­e C&BC B On Milnsbridg­e Lib, Canalside Sports B v Waterloo BC B On Lower Hopton WMC, Paddock C&BC v Almondbury BC B On Farnley Tyas BC, Lindley BC B v Kirkheaton Con C On Outlane BC, Skelmantho­rpe Windmill v Outlane BC A On Cleckheato­n Sports, Penistone & Dist BC v Skelmantho­rpe Central On Almondbury BC.

Crosland Moor BC C v Netherton Con C On Lockwood Con, Brockholes BC B free, Milnsbridg­e BC B v Marsden BC On Holmfirth BC, Linthwaite Hall B v Shepley BC B On Clayton West BC, Cleckheato­n Sports B v Holmfirth BC On Lindley Lib, Thongsbrid­ge C&BC C free.

Hemplow BC C v Broad Oak BC C On Kirkheaton C&BC, Dalton C&BC v Elland WMC On Paddock I&C, Paddock I&C B v Longwood BC C On Grange Moor BC, Meltham BC C v Golcar Lib C On Springwood BC, Outlane BC B v Lower Hopton WMC C On Skelmantho­rpe Central.

Almondbury Lib v Clayton West, Farnley Tyas v Brockholes A, Milnsbridg­e BC v Longwood, Primrose Hill Lib v Lockwood Con, Paddock I&C v Thongsbrid­ge B, Shepley A v Oakfield T&BC.

Brockholes B v Shepley B, Greenhead Park v Crosland Moor, Holmfirth v Lindley BC, Lindley Lib free, Meltham v Golcar Lib, Skel Windmill v Netherton Con, Thongsbrid­ge A v Hemplow.

Linthwaite Cricket A v Almondbury Lib A, Golcar Lib A v Primrose Hill Lib, Kirkheaton Cricket A v Meltham Lib A, Lindley Lib A v Marsh Liberal Club, Moldgreen Con v Kirkheaton Con A. Free: Crosland Moor BC.

Almondbury Lib B v Linthwaite Cricket B, Milnsbridg­e Lib v Golcar Lib B, Meltham Lib B v Kirkheaton Cricket B, Cowcliffe Lib v Lindley Lib B, Kirkheaton Con B v Springwood BC. Free: Marsden Lib.

Golcar Lib A v Lindley Lib A, Meltham A v Almondbury BC A, Elland C&BC A v Shepley, Cowcliffe v Lockwood Con, Clayton West v Waterloo A, Netherton Con A v Milnsbridg­e A, Rastrick v Marsh United A.

Linthwaite Hall v Primrose Hill Lib A, Lindley BC A v Brockholes A, Thorpe Green v Skel Windmill A, Meltham B v Kirkheaton Con, Broad Oak A v Crosland Moor, Canalside A v Thongsbrid­ge A, Hemplow v Kirkheaton C&BC A.

Milnsbridg­e B v Springwood, Waterloo B v Almondbury Lib, Slaithwait­e v Bradley & Colne, Brockholes B v Paddock I&C, Holmfirth A v New Mill A, Lindley Lib B v Ravensknow­le Park A.

Thongsbrid­ge B v Netherton Con B, David Brown Sports v Lindley BC B, Marsh United B v Marsden Park, Almondbury BC B v Golcar Lib B, Skel Windmill B v Meltham C, Huddersfie­ld RUFC v Broad Oak B.

Greenhead Park v Canalside B, Lowerhouse­s v Dalton, Kirkheaton C&BC B v Elland C&BC B, New Mill B v Denby Dale, Ravensknow­le Park B v Outlane, Primrose Hill Lib B v Holmfirth B.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom