Huddersfield Daily Examiner

Sell Phil? You’ve got to be joking!

-

Armitage Bridge v Broad Oak, Cawthorne v Golcar, Honley v Kirkburton, Moorlands v Delph & Dobcross, Scholes v Barkisland, Skelmantho­rpe v Shepley, Thongsbrid­ge v Hoylandswa­ine.

Elland v Kirkheaton, Lascelles Hall v Linthwaite, Meltham v Clayton West, Rastrick v Almondbury Wes, Shelley v Holmfirth, Slaithwait­e v Mirfield Parish Cav.

Almondbury v Marsden, Birkby Rose Hill v Thurstonla­nd, Denby v Cumberwort­h United, Denby Dale v Hall Bower, Lepton Highlander­s v Emley Clarence, Upperthong v Mirfield.

Barkisland v Honley, Broad Oak v Slaithwait­e, Clayton West v Scholes, Cumberwort­h United v Skelmantho­rpe, Delph & Dobcross v Elland, Hoylandswa­ine v Cawthorne, Kirkburton v Armitage Bridge.

Cartworth Moor (1XI) v Holmbridge (1XI), Flockton (1XI) v Birkby Rose Hill, Golcar v Edgerton & Dalton (1XI), Hall Bower v Almondbury, Holmfirth v Moorlands, Marsden v Rastrick, Nortonthor­pe (1XI) v Denby Dale, Shepley v Meltham. Free Date: Almondbury Wes.

Edgerton & Dalton (2XI) v Nortonthor­pe (2XI), Emley Clarence v Cartworth Moor (2XI), Holmbridge (2XI) v Thongsbrid­ge, Kirkheaton v Lepton Highlander­s, Linthwaite v Upperthong, Mirfield v Flockton (2XI), Mirfield Parish Cav v Lascelles Hall, Thurstonla­nd v Denby. Free Date: Shelley. Canalside Sports A v Lindley Lib A On Elland CA&BC No1, Meltham BC A v Kirkheaton Con A On Golcar Lib, Lower Hopton WMC B v Crosland Moor BC A On Farnley Tyas BC, Lockwood Con A v Lower Hopton WMC A On Paddock C&BC, Thongsbrid­ge CBC A v Netherton Con A On Elland WMC.

Waterloo BC A v Cowcliffe Lib A On Marsh Utd BC, Moldgreen Con A v Cleckheato­n Sports A On Rastrick BC, Broad Oak BC A v Brockholes BC A On Primrose Hill Lib, Marsh Utd BC A v Clayton West BC On Almondbury BC, Longwood BC A v Slaithwait­e C&BC A On Moldgreen Con.

Lockwood Con B v Golcar Lib A On Kirkheaton C&BC, Hemplow BC A v Milnsbridg­e BC A On Penistone & Dist BC, Thongsbrid­ge C&BC B v Almondbury Lib A On Paddock I&C, Linthwaite Hall A v Crosland Moor BC B On Lockwood Con, Shepley BC A v Linthwaite C&BC A On Crosland Moor BC.

Lindley BC A v Almondbury BC A On Milnsbridg­e Lib, Milnsbridg­e Lib A v Meltham BC B On Shepley BC, Moldgreen Con B v Farnley Tyas BC On Clayton West BC, Netherton Con B v Kirkheaton Con B On Cowcliffe Lib. Free: Rastrick.

Lockwood Con C v Hemplow BC B On Bradley & Colne, Primrose Hill Lib v Golcar Lib B On Canalside Front, Lindley Lib B v Kirkheaton C&BC On Almondbury Lib, Almondbury Lib B v Paddock I&C A On Grange Moor BC. Free: Badley & Colne.

Broad Oak BC B v Longwood BC B On Outlane BC, Elland CA&BC v Cowcliffe Lib B On Brockholes BC, Lowerhouse­s C BC v Marsh Utd BC B On Springwood BC, Springwood BC v Grange Moor BC On Linthwaite Hall. Free: Thorpe Green.

Hudds RUFC BC v Skelmantho­rpe Windmill On Slaithwait­e C&BC, Canalside Sports B v Penistone & Dist BC On Skelmantho­rpe Central, Paddock C&BC v Outlane BC A On Linthwaite, Waterloo BC B v Kirkheaton Con C On Lindley BC, Slaithwait­e C&BC B v Skelmantho­rpe Central On Waterloo BC, Almondbury BC B v Lindley BC B On Netherton Con.

Crosland Moor BC C v Cleckheato­n Sports B On Thongsbrid­ge C&BC, Brockholes BC B v Thongsbrid­ge C&BC C On Lindley Lib, Milnsbridg­e BC B v Holmfirth BC On Dalton C&BC, Marsden BC v Linthwaite Hall B On Thorpe Green. Free: Shepley BC B and Netherton Con C.

Broad Oak BC C v Golcar Lib C On Lower Hopton WMC, Elland WMC v Longwood BC C On Broad Oak BC, Outlane BC B v Dalton C&BC On Kirkheaton Con, Lower Hopton WMC C v Paddock I&C B On Hemplow BC, Hemplow BC C v Meltham BC C On Longwood BC.

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom