Huddersfield Daily Examiner

SATURDAY, AUGUST 19

-

Cartworth Moor (2XI) v Lascelles Hall, Denby v Mirfield, Holmbridge (2XI) v Flockton (2XI), Lepton Highlander­s v Nortonthor­pe (2XI), Mirfield Parish Cav v Kirkheaton, Shelley v Thurstonla­nd, Thongsbrid­ge v Edgerton & Dalton (2XI), Upperthong v Linthwaite. Free Date: Emley Clarenc

Lower Hopton WMC B v Lindley Lib A On Paddock C&BC, Thongsbrid­ge CBC A v Kirkheaton Con A On Rastrick BC, Lockwood Con A v Meltham BC A On Elland WMC, Crosland Moor BC A v Lower Hopton WMC A On Almondbury Lib, Canalside Sports A v Netherton Con A On Lindley BC.

Broad Oak BC A v Cowcliffe Lib A On Skelmantho­rpe Windmill, Longwood BC A v Cleckheato­n Sports A On Linthwaite C&BC, Marsh Utd BC A v Moldgreen Con A On Thorpe Green B&SC, Brockholes BC A v Clayton West BC On Bradley & Colne, Waterloo BC A v Slaithwait­e C&BC A On Milnsbridg­e BC.

Thongsbrid­ge C&BC B v Golcar Lib A On Primrose Hill Lib, Shepley BC A v Milnsbridg­e BC A On Waterloo BC, Linthwaite Hall A v Hemplow BC A On Meltham BC No2, Almondbury Lib A v Crosland Moor BC B On Hemplow BC, Lockwood Con B v Linthwaite C&BC A On Paddock I&C.

Moldgreen Con B v Almondbury BC A On Springwood BC, Netherton Con B v Meltham BC B On Milnsbridg­e Lib, Rastrick BC v Milnsbridg­e Lib A On Lindley Lib, Lindley BC A v Kirkheaton Con B

On Clayton West BC. Free: Farnley Tyas BC. Primrose Hill Lib v Hemplow BC B On Holmfirth BC, Lindley Lib B v Bradley & Colne On Dalton C&BC, Golcar Lib B v Kirkheaton C&BC On Grange Moor BC, Lockwood Con C v Paddock I&C A On Slaithwait­e C&BC. Free: Almondbury Lib B.

Springwood BC v Longwood BC B On Hudds RUFC BC, Lowerhouse­s C BC v Broad Oak BC B On Longwood BC, Cowcliffe Lib B v Marsh Utd BC B On Farnley Tyas BC, Thorpe Green B&SC v Grange Moor BC On Canalside Front. Free: Elland CBC.

Canalside Sports B v Hudds RUFC BC On Thongsbrid­ge C&BC, Waterloo BC B v Paddock C&BC On Shepley BC, Almondbury BC B v Slaithwait­e C&BC B On Kirkheaton C&BC, Skelmantho­rpe Windmill v Lindley BC B On Cowcliffe Lib, Outlane BC A v Penistone & Dist BC On Linthwaite Hall, Skelmantho­rpe Central v Kirkheaton Con C On Moldgreen Con.

Brockholes BC B v Crosland Moor BC C On Skelmantho­rpe Central, Marsden BC v Netherton Con C On Lower Hopton WMC, Cleckheato­n Sports B v Linthwaite Hall B On Lockwood Con, Holmfirth BC v Thongsbrid­ge C&BC C On Penistone & Dist BC. Free: Shepley BC B and Milnsbridg­e BC B.

Outlane BC B v Golcar Lib C On Brockholes BC, Hemplow BC C v Longwood BC C On Elland CA&BC No1, Lower Hopton WMC C v Elland WMC On Marsh Utd BC, Dalton C&BC v Paddock I&C B On Lowerhouse­s C BC, Broad Oak BC C v Meltham BC C On Golcar Lib. Britannia Sports v Campion, DRAM Community FC v Littletown, Holmfirth Town v Thornton Utd, Honley FC v Wakefield City, Lower Hopton v Salts, Route One Rovers v Golcar United, Steeton v Lepton Highlander­s. Golcar United Res v Hunsworth, Ovenden WR v Lower Hopton

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom