Huddersfield Daily Examiner

Weekly sports diary

-

Kirkheaton Con v Lindley Lib at Lower Hopton, Netherton Con v Meltham BC at Marsh Utd, Lower HOpton A v Canalside Sp at Almondbury BC, crosland Moor v Lockwood Con at Golcar Lib, Thongsbrid­ge v Lower Hopton B at Cowcliffe Lib.

Cleckheato­n Sp A v Cowcliffe Lib A at Shepley, Slaithwait­e A v Moldgreen Con A at Paddock Cricket, Clayton WEst v Waterloo at Skelmantho­rpe Windmill, Brockholes A v Marsh Utd A at Kirkheaton Cricket, Longwood A v Broad Oak A at Elland WMC.

Milnsbridg­e BC A v Golcar Lib A at Outlane, Linthwaite CBC v Hemplow at Thorpe Green, Crosland Moor B v Lockwood Con B at Primrose Hill, Almondbury Lib A v Linthwaite Hall A at Moldgreen Con, Shepley A v Thongsbrid­ge B at Milnsbridg­e Lib.

Meltham BC B v Almondbury BC A at Thongsbrid­ge, Kirkheaton Con B v Milnsbridg­e Lib A at Netherton Con, Farnley Tyas v Rastrick at Paddock I&C, Netherton Con B v Moldgreen Con B at Kirkheaton Con. Free: Lindley BC A.

Kirkheaton CBC v Lockwood Con C at Springwood, Golcar Lib B v Lindley Lib B at Lockwood Con, Almondbury Lib B v Primrose Hill Lib at Meltham No1. Free: Hemplow B.

Grange Moor v Broad Oak B at Waterloo BC, Marsh Unted B v Thorpe Green at Crosland Moor, Cowcliffe Lib B v Lowerhouse­s at Linthwaite Hall, Springwood v Elland CBC at Linthwaite CBC. Free: Longwood B.

Hudds RUFC v Waterloo B at Cleckheato­n Sp, Paddock CBC v Slaithwait­e B at Milnsbridg­e BC, Canalside B v Almondbury B at Holmfirth, Lindley BC B v Outlane B at Skel Central, Penistone v Kirkheaton Con C at Brockholes, Skel Windmill v Skel Central on Almondbury Lib.

Milnsbridg­e B v Netherton Con C at Lindley Lib, Brockholes B v Marsden at Broad Oak, Lnthwaite Hall B v Holmfirth at Hudds RUFC, Thongsbrid­ge C v Shepley B at Bradley/ Colne. Free: Crosland Moor C and Cleckheato­n Sp.

Longwood C v Golcar Lib C at Hemplow, Meltham C v Elland WMC at Lowerhouse­s, Paddock I&C B v Broad Oak C at Lindley BC, Dalton CBC v Lower Hopton C at Longwood, Hemplow C v Outlane B at Grange Moor. Kexborough v Horbury Town B, Wyke Black v Howden Clough B. Northowram Colts v North Gawber, Shelf v St Columbas, Shelley Red v Drighlingt­on. Beacon Rang v Dalton Yellow, Oxspring v Halifax Sp. Ryburn U v Drighlingt­on C, Greetland Stars v Littletown, Ovenden WR v Howden White, White Rose B v King Cross. Gomersal Black v Skelmantho­rpe, Phoenix v Queensbury

Deighton v Dewsbury Rang, Drighlingt­on v Westend Lions, Howden Cl Tig v Ossett Town, Nowthowram v Ryburn Red, Shelley Red v Rothwell, White Rose v Wyke Wand.

Holmfirth Town v Honley Red, Leeds Juns v Clifton Rang, Lepton Storm v Norristhor­pe, Queensbury Coug v Skelmantho­rpe, Rastrick v Battyeford, YMCA v Ossett Alb Krakens.

Bradford Warr v Northowram Colts, Brighouse Yellow v Hepworth U, Greetland Gold v Kirkburton, Netherton v Horbury Town, Ossett Alb Tig v Dalton Blue, Westend Tig v Birchencli­ffe.

Gildersome v Linthwaite, Howden Sharks v Kexborough, Kirkburton B v White Rose B, Littletown v Gomersal, Shelley Black v Ossett Town B.

Battyeford Red v Lepton Thunder, Beacon Rang v Northowram Rams, Bradford PA v YMCA B, Mount Pleasant v St Columbas, Shelf Blue v Drighlingt­on, Warley White v Hebden Bridge Eagles.

Dewsbury Rang B v Littletown B, Golcar U v Shelf Yellow, Hebden Bridge Vipers v West End Park, Phoenix v Queensbury Cols, Ryburn Black v Greeland Stars, Wyke Wand B v Hepworth B.

Clifton Rang B v Howden Cl Crocs, Dalton Yellow v Warley Blue, Hepworth C v Park Ave, Honley Blue v Gildersome B, Ossett Town C v Phoenix B, Skelmantho­rpe B v Rastrick B.

Elland v Penistone, Hepworth v White Rose, Kirkheaton Lions v Ossett Town, Lepton Bluye v Bingley, Westene Lions v Deighton.

Clifton Rang v North Gawber, Norristhor­pe v Leeds Jun, Ossett Alb v Upper Hopton, Queensbury Coug v Gomersal, Ryburn Red v YMCA, Shepley v Dewsbury Rang.

Dalton Dyn v Hebden Br, Lepton White v Howden Clough, Linthwaite v Drighlingt­on, Rastrick v Overthorpe, Savile Town v Littletown, White Rose B v Brighouse Blue.

Brighouse Sp v Halifax Sp, Clifton Rang B v Queensbury, Greetland Gold v Mount Pleasant, Upper Hopton v Beacon Rang, Warley Rang v Wyke Wand, YMCA B v Gildersome.

Hall Green v Cumberwort­h, Honley v Skelmantho­rpe, Kexborough v Netherton, Meltham v Golcar U, Ovenden v Horbury Knights, Upperthong v Hepworth B.

Batley v Westend Tig, Brighouse v Norristhor­pe B, Cumberwort­h v Greetland, Gomersal Black v King Cross, Howden Cl v Kirkheaton Tig, Horbury Dragons v Rastrick B, Dewsbury Rang v Phoenix, Northowram Rans v Had Edge.

Netherton v Norristhor­pe, Ossett Town v Leeds Juns, Ryburn Red v Wyke Wndrs, Westend Lions v Drighlingt­on, White Rose v Holmfirth Town u14.

Brighouse Blue v Shelf Blue, HAFC v Pudsey, Halifax Juns v Battyeford Blue, Linthwaite v Brighouse Sports, Ossett Town B v Cumberwort­h, Silkstone v Kirkburton.

Gomersal v Howden Clough Orange, Horbury Town v Hall Green Utd, King Cross v Lepton H, Northowram v Netherton Falcons, Warley Avengers v Savile Town.

Battyeford Red v Ossett Town C, Hade Edge v Hebden Bridge Pths, Kirkburton B v Dewsbury Rgs, Norristhor­pe B v Kexborough, Shelley Black v Dalton Dynms, Upperthong v Overthorpe.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom