Huddersfield Daily Examiner

Weekly sports diary

-

Lowerhouse­s C BC On Bradley & Colne, Moldgreen Con B v Netherton Con B On Paddock I&C, Kirkheaton Con B v Paddock I&C A On Linthwaite C&BC.

Marsh Utd BC B v Almondbury Lib C On Elland WMC, Primrose Hill Lib v Cowcliffe Lib B On Broad Oak BC, Thorpe Green B&SC v Hemplow BC B On Primrose Hill Lib, Broad Oak BC B v Paddock C&BC On Meltham BC No2, Elland WMC v Golcar Lib B On Paddock C&BC, Lockwood Con C v Springwood BC On Linthwaite Hall.

Skelmantho­rpe Central v Almondbury BC B On Cowcliffe Lib, Slaithwait­e C&BC B v Hudds RUFC BC On Kirkheaton C&BC, Grange Moor BC v Outlane BC A On Almondbury BC, Kirkheaton C&BC v Skelmantho­rpe Windmill On Outlane BC, Longwood BC B v Thongsbrid­ge C&BC C On Grange Moor BC. Free: Lindley BC B.

Shepley BC B v Holmfirth BC On Waterloo BC, Canalside Sports v Cleckheato­n Sports B On Crosland Moor BC, Kirkheaton Con C v Milnsbridg­e BC B On Hudds RUFC BC, Waterloo BC B v Marsden BC On Holmfirth BC, Crosland Moor BC C v Linthwaite Hall B On Cleckheato­n Sports.

Outlane BC B v Golcar Lib C On Dalton C&BC, Longwood BC C v Lindley Lib C On Almondbury Lib, Dalton C&BC v Broad Oak BC C On Elland CA&BC No1, Hemplow BC C v Meltham BC C On Golcar Lib. Free: Paddock I&C B.

Skel Windmill B v Brockholes B, Golcar C&BC v Hemplow, Holmfirth v Marsh Lib, Oakfield T&BC v Thongsbrid­ge A, Meltham v Primrose Hill Lib. Free - Lindley Lib.

Brockholes A v Clayton West, Waterloo v Lindley Lib A, Netherton Con A v Lockwood Con A, Golcar Lib A v Meltham A, Almondbury BC A v Milnsbridg­e A, Thongsbrid­ge A v Marsh United A, Cowcliffe v Elland C&BC A.

Primrose Hill Lib A v Lindley BC A, Crosland Moor v Broad Oak A, Meltham B v Rastrick, Skel Windmill v Almondbury Lib, Longwood v New Mill A, Hemplow v Shepley. Free- Kirkheaton CBC A. Constructi­on B v Canalside Sp, Holme Valley Bath Des v Marsden Old Boys, Mitre Sp v Silverdale Taxis A.

Gledhill Motors v Paddock I&C, Broadbent v Simon Blyth Lettings, R Blacker P&H Services v Roses Cleaning B, HR Blowers v MPH Building Systems.

R Lambert Transport v Allsop Precision Sheet Metal, Ablecane Properties v Hudds Catering Eng A, Hudds Catering Eng B v Veissman, Steve’s at the Mill v AUS Safety Systems B. Equipment. AUS Safety Systems A v Albert Stephens and Son. Quality Butchers v Hudds RUFC. Free - CT Mowers. Silverdale Taxis B v British Telecom. Almondbury Lib A On Farnley Tyas BC, Thongsbrid­ge C&BC A v Netherton Con A On Lockwood Con, Lower Hopton WMC A v Lockwood Con A On Crosland Moor BC, Lindley Lib A v Crosland Moor BC A On Kirkheaton Con, Kirkheaton Con A v Moldgreen Con A On Broad Oak BC.

Milnsbridg­e BC A v Meltham BC A On Waterloo BC, Longwood BC A v Slaithwait­e C&BC A On Cowcliffe Lib, Clayton West BC v Marsh Utd BC On Slaithwait­e C&BC, Cowcliffe Lib A v Crosland Moor BC B On Almondbury Lib, Almondbury Lib B v Waterloo BC A On Longwood BC.

Almondbury BC A v Lindley BC A On Shepley BC, Golcar Lib A v Thongsbrid­ge C&BC B On Hemplow BC, Lockwood Con B v Cleckheato­n Sports A On Thorpe Green B&SC, Shepley BC A v Farnley Tyas BC On Springwood BC, Linthwaite Hall A v Lower Hopton WMC B On Lindley BC. Free - Hemplow.

Linthwaite C&BC A v Milnsbridg­e Lib A On Bradley & Colne, Elland CA&BC v Rastrick BC On Cleckheato­n Sports, Bradley & Colne v Meltham BC B On Grange Moor BC, Lowerhouse­s C BC v Moldgreen Con B On Milnsbridg­e Lib, Netherton Con B v Kirkheaton Con B On Moldgreen Con, Paddock I&C A v Lindley Lib B On Lowerhouse­s C BC.

Almondbury Lib C v Primrose Hill Lib On Milnsbridg­e BC, Cowcliffe Lib B v Thorpe Green B&SC On Paddock I&C, Hemplow BC B v Broad Oak BC B On Thongsbrid­ge C&BC, Paddock C&BC v Elland WMC On Netherton Con, Golcar Lib B v Lockwood Con C On Rastrick BC, Springwood BC v Marsh Utd BC B On Hudds RUFC BC.

Almondbury BC B v Slaithwait­e C&BC B On Linthwaite C&BC, Lindley BC B v Grange Moor BC On Linthwaite Hall, Outlane BC A v Kirkheaton C&BC On Dalton C&BC, Skelmantho­rpe Windmill v Longwood BC B On Kirkheaton C&BC, Thongsbrid­ge C&BC C v Skelmantho­rpe Central On Outlane BC. Free - Hudds RUFC.

Linthwaite Hall B v Waterloo BC B On Canalside Front, Kirkheaton Con C v Crosland Moor BC C On Lindley Lib, Holmfirth BC v Cleckheato­n Sports B On Lower Hopton WMC, Marsden BC v Shepley BC B On Paddock C&BC, Milnsbridg­e BC B v Canalside Sports On Holmfirth BC.

Dalton C&BC v Hemplow BC C On Meltham BC No1, Golcar Lib C v Lindley Lib C On Almondbury BC, Paddock I&C B v Outlane BC B On Marsh Utd BC, Broad Oak BC C v Longwood BC C On Golcar Lib. Free - Meltham BC C.

Broad Oak v Marsh Lib, Brockholes v Almondbury Lib, Shepley v Almondbury BC. Free - Golcar Lib.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom