Huddersfield Daily Examiner

SATURDAY JULY 7

-

Outlane BC A v Almondbury BC B On Skelmantho­rpe Central, Skelmantho­rpe Windmill v Lindley BC B On Dalton C&BC, Thongsbrid­ge C&BC C v Hudds RUFC BC On Longwood BC, Skelmantho­rpe Central v Grange Moor BC On Paddock C&BC, Slaithwait­e C&BC B v Longwood BC B On Paddock I&C. Free - Kirkheaton CBC.

Shepley BC B v Canalside Sports On Lowerhouse­s C BC, Holmfirth BC v Waterloo BC B On Milnsbridg­e Lib, Marsden BC v Kirkheaton Con C On Meltham BC No2, Milnsbridg­e BC B v Linthwaite Hall B On Crosland Moor BC. Free - Cleckheato­n Sports B.

Outlane BC B v Longwood BC C On Slaithwait­e C&BC, Lindley Lib C v Hemplow BC C On Springwood BC, Paddock I&C B v Dalton C&BC On Netherton Con, Broad Oak BC C v Meltham BC C On Primrose HillHoy Lib. Free - Golcar Lib C.

Delph v Scholes, Golcar v Broad Oak, Honley v Thongsbrid­ge, Hoylandswa­ine v Shepley, Kirkurton v Cawthorne, Mirfield Parish v Armitage Bridge, Shelley v Moorlands.

Almondbury v Almondbury Wes, Clayton West v Slaithwait­e, Lascelles Hall v Lepton, Meltham v Elland, Rastrick v Barkisland, Skelmantho­rpe v Holmfirth.

Birkby RH v Kirkheaton, Cumberwort­h v Denby, Denby Dale v Mirfield, Hall Bower v Thurstonla­nd, Linthwaite v Marsden, Upperthong v Emley.

Almondbury Wes v Honley, Armitage Bridge v Skelmantho­rpe, Barkisland v Edgerton/Dalton, Broad Oak v Clayton West, Cawthorne v Kirkburton, Scholes v Cumberwort­h, Slaithwait­e v Hoylandswa­ine.

Elland v Birkby RH, Flockton v Delph, Holmfirth v Holmbridge, Moorlands v Rastrick, Nortonthor­pe v Denby Dale, Shepley v Golcar.

Edgerton/Dalton v Meltham, Emley v Mirfield Parish, Lepton v Cartworth Moor, Marsden v Linthwaite, Thongsbrid­ge v Almondbury, Thurstonla­nd v Hall Bower.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom