LET’S GET QUIZICAL!

Midweek Sport - - PUZZLES -

1. WHICH re­al­ity TV oddball de­buted a new fem­i­nine look, spark­ing ru­mours of a sex swap? a) Ozzy Os­bourne b) Bruce Jen­ner c) Harry Der­bidge d) Ry­lan Clark 2. WHICH Strictly Come Danc­ing per­son­al­ity slammed Twit­ter trolls over ‘ho­mo­pho­bic’ abuse? a) Scott Mills b) An­ton du Beke c) Si­mon Webbe d) Tim Won­na­cott 3. COUN­TRY crooner Billy Ray Cyrus was tricked into re-tweet­ing an im­age of which in­fa­mous child abuser at week­end? a) Rolf Har­ris b) Max Clif­ford c) Jimmy Sav­ile d) Gary Glitter 4. WHICH The Only Way is Es­sex stunna was re­ported to po­lice for al­legedly dodg­ing an £80 cab fare? a) Lau­ren Goodger b) Ferne McCann c) Jessica Wright d) Sam Faiers 5. WHICH Z-lis­ter re­vealed con­sid­er­ing sui­cide over a £150-a-day ad­dic­tion to weed? a) Jack Tweed b) Josie Cun­ning­ham c) Danielle Lloyd d) Katie Price 6. WHICH X Fac­tor star has de­nied at­tend­ing wild, group sex SWING­ING par­ties hosted by Kate Mid­dle­ton’s pal? a) Melanie Brown b) Chloe Jas­mine c) Scar­lett Quinn d) Ch­eryl Fer­nan­dezVersini 7. AN ON­LINE cam­paign is try­ing to BAN which rock band per­form­ing in London ever again? a) Nick­el­back b) Good Char­lotte c) Creed d) Limp Bizkit 8. MU­SIC fans called for which pop diva to re­tire after a se­ries of shaky stage per­for­mances? a) Ce­line Dion b) Jen­nifer Lopez c) Mariah Carey d) Madonna 11. BUSTY babe Kelly Brook ( re­port­edly been tex­ting which exboyfriend after her split from David McIn­tosh? a) Billy Zane b) Danny Cipri­ani c) Thom Evans d) Ja­son Statham 12. WHICH rap­per was filmed SLAP­PING a drunk fan at a gig? a) Costadi­nos ‘Dappy’ Con­tostav­los b) Pro­fes­sor Green c) Calvin Har­ris d) Ex­am­ple

Ward So­hie 8. Mid­dle­ton. Tup­pence 7. Sea­grove. Jenny 6. Baxendale. He­len 5. Red­grave. Jemma 4. McKee. Rox­anne 3. Stir­ling. Rachael 2. Mckee. Gina 1. NIP: THAT NAME B. 12. C 11. D 10. A 9. C 8. A 7. B 6. A 5. D 4. C 3. A 2. B 1. AN­SWERS:

Newspapers in English

Newspapers from UK

© PressReader. All rights reserved.