Runcorn & Widnes Weekly News

WIDNES LEAGUE

-

Tonight Second Division: Moorfields ‘C’ v Fords ‘A’; St Aloysius v Lane Ends ‘B’. Third Division: Ball ‘C’ v Widnes ‘B’; Halewood ‘C’ v Childe of Hale ‘B’.

Friday, July 22

First Division: Prescot Manor ‘A’ v Brown Edge; Childe of Hale ‘A’ v Halewood ‘A’; Widnes ‘A’ v Ball ‘A’; Lady Margaret ‘A’ v Clock Face; Lane Ends ‘A’ v Prescot Manor ‘B’; Moorfields ‘A’ v Eccleston. Second Division: Birchfield v Woolton; Ball ‘B’ v Rainhill ‘A’; Bold v USC; Halewood ‘B’ v Wellington ‘A’. Third Division: Dundalk v Cronton; Fords ‘B’ v Moorfields ‘B’; Wellington ‘B’ v Lady Margaret ‘B’; Rainhill ‘B’ – Open Date.

Saturday, July 23

Moorfields Cup Competitio­n: B Welsby (Warrington) v C Taylor (Prescot); A Gartside (St Helens) v N Simpson (Shipley); J Brown (Warrington) v G Tandy (Huddersfie­ld); C Mordue (Bradford) v C Haynes (Hyde); J Ashcroft (St Helens) v M Sims (Poynton); J Mordue (Bradford) v N Slattery (Huddersfie­ld); J Welsby (Warrington) v T Riley (Bradford); S Coupe (Preston) v C Leishman (Denton).

Sunday, July 24

Moorfields Cup Competitio­n: A Heaton (St Helens) v J William- son (Stoke); S Davies (Liverpool) v G Podmore (Potteries) L Heaton (Chorley) v M McDonnall (Manchester); S Bailey (Potteries) v J Dalziel (Liverpool); A Moss (Prescot) v M Hill (Potteries); R Goddard (Shrewsbury) v S Ainscough (Liverpool); S Mort (Chorley) v L Brown (Potteries); J McDonnall (Manchester) v K Williamson (Stoke).

Monday, July 25

First Division: Lady Margaret ‘A’ v Widnes ‘A’; Lane Ends ‘A’ v Halewood ‘A’; Moorfields ‘A’ v Prescot Manor ‘A’; Prescot Manor ‘B’ v Childe of Hale ‘A’; Ball ‘A’ v Clock Face; Eccleston v Brown Edge. Second Division: Rainhill ‘A’ v Birchfield; USC v Ball ‘B’; Wellington ‘A’ v Lane Ends ‘B’; Woolton v Bold; Halewood ‘B’ v Fords ‘A’. Third Division: Dundalk v Rainhill ‘B’; Fords ‘B’ v Cronton; Widnes ‘B’ v Moorfields; Childe of Hale ‘B’ v Wellington ‘B’; Lady Margaret ‘B’ – Open Date.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom