The Chronicle

TOMORROW’S FIXTURES

-

(3pm unless stated) VANARAMA NATIONAL LEAGUE: Gateshead v Maidstone United. VANARAMA NATIONAL LEAGUE NORTH: Blyth Spartans v Altrincham. EVO-STIK NPL PREMIER DIVISION: South Shields v Nantwich Town. EVO-STIK NPL EAST DIVISION: Morpeth Town v Wisbech Town. EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION ONE: Newcastle Benfield v Stockton Town, Sunderland RCA v Ashington, West Auckland Town v Shildon. EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION TWO: Birtley Town v Brandon United, Ryton & Crawcrook Albion v Washington, Tow Law Town v Easington Colliery.

FA VASE FIRST QUALIFYING ROUND: Billingham Synthonia v Knaresboro­ugh Town, Billingham Town v Campion, Bishop Auckland v Newton Aycliffe, Blyth AFC v Crook Town, Chesterle-Street v Ryhope CW, Darlington RA v Bedlington Terriers, Dunston UTS v Heaton Stanningto­n, Durham City v Seaham Red Star, Ecceshill United v Hebburn Town, Esh Winning v Whitley Bay, North Shields v Consett, Northaller­ton Town v Willington, Stokesley SC v Guisboroug­h Town, Thackley v Thornaby, Whickham v Jarrow, West Allotment Celtic v Yorkshire Amateur.

BAY PLASTICS NORTHERN ALLIANCE PREMIER DIVISION: AFC New Fordley v Gateshead Rutherford, Newcastle Chemfica v North Shields Athletic, Newcastle University v Whitley Bay A, Percy Main Amateurs v FC United of Newcastle, Seaton Delaval v Ponteland United, Shankhouse v Newcastle Blue Star, Wallington v Gateshead A (all 2.30pm). REEVES INDEPENDEN­T NORTHERN ALLIANCE FIRST DIVISION: Cullercoat­s v Seaton Burn, Felling Magpies v Blyth Town, Hebburn Town U23s v Bedlington, Hexham v Forest Hall, Newcastle East End v Blyth Spartans Reserves, Red Row Welfare v Wallsend Boys Club, Wallsend Community v Winlaton Vulcans (all 2.30pm). TEAM VALLEY CARPETS NORTHERN ALLIANCE SECOND DIVISION: Blyth FC v Stobswood Welfare, Cramlingto­n United v Burradon, Gateshead Redheugh v Ellington, Jesmond v Wideopen & District, Rothbury v Cramlingto­n Town, Whitburn & Cleadon v Spittal Rovers, Whitley Sporting Club v Seghill, Willington Quay Saints v Coundon & Leeholme (all 2.30pm).

TWR BI FOLDS WEARSIDE LEAGUE: Darlington Town FC v Boldon CA FC (2pm), Hartlepool FC v West Auckland Tunns FC (2.30pm), Hebburn Town Reserves FC v Harton and Westoe CW (2.30pm), Horden Community Welfare FC v Gateshead Leam Rangers FC (2.30pm), Silksworth Colliery Welfare FC v Coxhoe Athletic FC (2.30pm).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom