The Chronicle

TOMORROW’S FIXTURES

-

(3pm unless stated)

EMIRATES FA CUP SECOND QUALIFYING ROUND: Bradford Park Avenue v Morpeth Town, Curzon Ashton v Blyth Spartans, Gateshead v Ramsbottom United, Marine v Dunston UTS.

BETVICTOR NPL PREMIER DIVISION: South Shields v

Basford United.

EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION ONE: Billingham Town v Northaller­ton Town, Consett v Sunderland RCA, Guisboroug­h Town v Ashington, Hebburn Town v Thornaby, Penrith v North Shields, Ryhope CW v Bishop Auckland, Seaham Red Star v Newton Aycliffe, West Auckland Town v Shildon, Whitley Bay v Whickham.

EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION TWO: Carlisle City v Tow Law Town, Chester-le-Street v Billingham Synthonia, Crook Town v West Allotment Celtic, Durham City v Bedlington Terriers, Easington Colliery v Jarrow, Heaton Stanningto­n v Washington, Newcastle University v Willington, Redcar Athletic v Esh Winning, Ryton & Crawcrook Albion v Birtley Town, Sunderland West End v Brandon Utd. TEAM VALLEY CARPETS CHALLENGE CUP FIRST ROUND: AFC New Fordley v Percy Main Amateurs, Cullercoat­s v Blyth Town, Gateshead Rutherford v Alnwick Town, Newcastle Blue Star v Seaton Delaval, Newcastle Chemfica v Winlaton Vulcans, North Shields Athletic v Ponteland United, Shankhouse v Wallington, Whitley Bay Reserves v AFC Killingwor­th (all 2pm).

TEAM VALLEY CARPETS COMBINATIO­N CUP FIRST ROUND: Blyth Spartans Reserves v Hexham, Cramlingto­n United v Red Row Welfare, FC United of Newcastle v Whitley Bay Sporting Club, Felling Magpies v Forest Hall, Prudhoe Youth Club Seniors v Wallsend Boys Club, Rothbury v Gosforth Bohemians, Seaton Burn v Bedlington, Whitburn & Cleadon v Hebburn Town U23s (all 2pm).

TEAM VALLEY CARPETS AMATEUR CUP FIRST ROUND: Cramlingto­n Town v Jesmond, Ellington v Willington Quay Saints, Gateshead Redheugh v Newcastle University A, Haltwhistl­e Jubilee v Blyth FC, Newcastle East End v Newcastle Blue Star Reserves, Spittal Rovers v Seaton Sluice, Stobswood Welfare v Burradon, Wideopen & District v AFC Newbiggin (all 2pm).

TEAM VALLEY CARPETS NEVILLE COWEY CUP FIRST ROUND: Heaton Stanningto­n A v Gosforth Bohemians Reserves, Lowick v Newcastle Chemfica Reserves, Morpeth v Ponteland United Reserves, Morpeth Town Reserves v Wideopen A, North Sunderland v Newcastle East End Reserves, Swalwell v West Jesmond, Whitley Bay Sporting Club A v Ashington Reserves, Wooler v Red House Farm (all 2pm). ALAN HOOD CHARITY CUP FIRST ROUND: Wolviston v Horden CW (2.30pm).

WEARSIDE LEAGUE FIRST DIVISION: Darlington Town v Annfield Plain (2.30pm), Durham United v Darlington RA, Farringdon Detached v Boldon CA (2.30pm), Richmond Town v Hebburn Town Reserves (2.30pm), Silksworth Colliery Welfare v FC Hartlepool (2.30pm), West Auckland Tunns v Gateshead Leam Rangers (2.30pm), Windscale v Coxhoe Athletic (2.30pm).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom